Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jesteś na forum po to by gnoić innych ?

Polecane posty

Gość gość

zastanów się czy to mas sens a jeśli nie to radze wziąć jakaś grę albo coś innego i się czymś zając . bo co to za sens życia skoro celem człowieka jest zadawanie głupich tematów aż ktoś go obrazi a potem ten go bardziej zgnoi i po kilka godzin każdy każdemu ciśnie

Gość gość
...

Gość brzózzzka
nie

Gość gość
ok

Gość Bolek Zdun
jak widzę ' brzózzzka' już się przyzwyczaiła do samotnoś ci i teraz gnoi samotnych co chwilę

Gość brzózzzka
ja wspieram samotnych :)

Gość gość
mnie to forum wykończyło kiedyś i temu postanowiłem zerwać stym i wciaglem sie w nałóg grania zły sposób ale skuteczny nawet bardzo ale zwrok ucierpiał ale nie obrażałem nikogo nie zakładałem głupich tematów miałem spokój ze nikt Niebędzinie mnie obrażać i wmiare normalnie mogłem pogadać z ludxmi

Gość gość
opuśc cie kafe niedajcie sie ogłupić powodzenia i dobranoc

Gość goście
mamy cię w doopie karateko i śmiejemy się z ciebie.

Gość gość
jaki to ma sens w końcu ci odwali załamiesz sie psychicznie i będziesz coraz bardziej dolowal się i dołował a na końcu niebedziesz wiedział co zrobic z swoim zyciem

Gość gość
potem będziesz obrażał innych poto by zwrócić na siebie uwagę i ci to radość będzie dawać ze ktoś na ciebie uwage zwraca to jest akt desperacji którego używa coraz więcej osób poto by wymusić na kimś to by nam odpowiedział. co jesteś w stanie zrobić by wymusić na kimś to by ci współczuł by pogadał z tobą?coraz więcej ludzi nie wytrzymuje izoluje się dazy do samo zniszczenia może teraz wojny nie potrzeba wystarczy zniszczyc wartości ludziom ,dać im biedę , odebrać religie i sami się wykończą

Gość gość
ja jak skacze szkołe to pójdę do pracy i będę miał spokój z kafe i tym podobnymi rzeczami to niejest dobre na dłuższa mete . tak do pracy pójdziesz coś zobaczysz coś zrobisz nowego dostaniesz kasę i możesz sobie np na basen iść a tak obrażasz innych potem chlejesz by to zapomnieć a potem znowu obrażasz i koło bezsensownie się kreci

Gość gość
eh gnojenie chamów to nie jest dobry pomysł bo zawsze on coś odpowie i nawiązuje się konflikt który prowadzi do tego ze w końcu też tobie jest smutno bo coś powiesz nie tak albo coś najlepiej to dac sobie chyba spokuj kazdy ma wlasny rozum czasem warto sie pokazać ze sa normalni ludzie wręcz trzeba ale kłócić się to nigdy nie warto

Gość gość
pracowac

Gość gość
sa takie opcje 1 to wciągasz się w nałóg i grasz w grę uwalniasz się od psychiki i ogólnie ludzi z forum 2 opcja idziesz do pracy na podobnej zasadzie to działam tylko po pracy jeszcze grasz albo masz jakieś zajęcie że nie masz wolnego czasu 3 opcja rozwijasz swoje zainteresowanie jeśli jakie masz . ja wybrałem opcje 1 i gram juz blisko drugi rok wada to jest taka ze wzrok mi psuje bo jak sie po 6h dziennie gra to sie nie dziwie . najlepsza opcja wedlug mnie to ciezka praca . wybierz jedna z nich a będzie dobrze . rteraz wzasadzie np ja niemam czasu nawet na dziewczyny bo gram od rana do wieczora ale powoli sie zaczyna stabilizować i mogę kończyć z gra wsumie juz mi sie nie chce grac choc niewiem pewnie jeszcze bede grał bo teraz ktos rozpoznal muj temat na forum wiec niema poco isc do realnego zycia za miesiac moze dwa wruce

Gość Carlos Alberto
jestem gnojem to nic innego nie umiem robić, tylko gnoić. Cały łeb mam pełen gnoju i gówno mi tryska z ryja, oczu i uszu jak gadam.

Gość PUCIAPUCIA2016
Jem kupe