Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jestem dla Niego?

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy z Kolegą na jeknym kierunku na uczelni i często sie widzimy, na fb już mamy więcej niż 16 000 wiadomości za 2 miesiąca, każdego dnia piszemy smsy na telefon i lubimy spędzać razem czas (nocne spacerki, 15 godzin razem nad czymś popracować to nie problema, możemy i dłużej) ale jest taki problem: u Niego była dziewdzyna, ale oni już nie razem, a u mnie jest chłopak, ale już od lutego nie możemy normalnie rozmawiać, cos nie idzie. I ja nie wiem co robić, bo swojego chłopaka znam ~ 7 lat, a nowego Kolegę tylko 2 miesiące, ale ja chyba zakochałam sie u Niego...Czekam każdego nastepnego spotkania jak małe dziecko lody, oglądam jego zdjecia i słucham muzyki, jaką On słucha, bo też mi się podoba. Ale nasza relacja bardzo szybko się zmienia, na poczatku przytulał i zwykły pocałunek w policzki, a potek i w usta... francuzki... i to On był inicjatorem, każdego dnia piszę sms z ;* i (hug) Jak to zrozumieć? może On po prostu nie ma dziewczyny i tęskni za poprzednią czy się zakochał? Jak zrozumieć jego zachowanie się? i co ja mam robic? przyznać się że mam chłopaka i polepszyć relacje między sobą i chłopakiem, czy może zacząć nową relacje z Kolegą z uczelni?

Gość wspomnieni922
hm ciężko powiedzieć może to miłość a może nie może pogadaj z nim o tym albo sprawdź to

Gość gość
ale jak sprawdzić? =(

Gość gość
Taaa zakochał, pocałunek to miłość, kuźwa r****ć mu się chce a nie zakochał, ile ty masz lat, skąd jesteś, z leśniczówki w Bieszczadach? 😠

Gość gość
19, a on 22

Gość gość
...laski się rżną bez jakiejkolwiek sympatii z przypadkowymi facetami a ten cię pocałował i od razu miłość, ogarnij się kobieto {zly]

Gość gość
Zapamiętaj sobie raz na zawsze że miłość nie polega na całowaniu i pieprzeniu, sex to tylko deser a nie główne danie, więc nie bierz się nigdy do niej od d**y strony ;-)

Gość gość
Może i nie miłość... ja nie wiem... Ale On bardzo często mówi że ja wyjątkowai najlepsza, bardzo milutka, dużo rzeczy robi nowych i ciekawych dzięki znajomości ze mną, mówi że nie ma wśród jego znajomych osób z któwymi on mógłby wytrzymać nawet 5h, a ze mną 15h - to nic zauważyliśmy, że dużo mamy wspólnego