Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwy mężczyzna xx

Wykorzystać laskę ??

Polecane posty

Gość Prawdziwy mężczyzna xx

Cóż muszę powiedzieć wygadać a nie mam gdzie, trafiło mi się kurwisko laska w ciąży, które szuka faceta i pomyślałem że to super okazja by taką laskę rozkochać a potem traktować jako seksualną zabawkę myślę że po tylu latach odrzucania przez dziewczyny które kochałem. taka okazja jest idealna jako możliwość zemszczenia się na kobietach. oczywiście nie myślcie że jestem s********m ale powiedzmy wprost szmatę trzeba traktować jak szmatę ale mówić jej że ją sie kocha i tak jej okazywać a w głębi ducha ją tak traktować. co innego wartościową dziewczynę którą się kocha :)

Gość gość
To nie wiem czy kochałeś kiedyś wartościowe kobiety, to że jest w ciąży nie oznacza odrazu że jest suką zależy od okoliczności z tego co piszesz nie zadobrze byłeś traktowany przez kobiety nie potrafiły poszanować twoich uczuć ale to nie oznacza że ją też ktoś tak nie wykpił jak ciebie może rzeczywiści chce z tobą być i coś do ciebie czuje nie zaprzepaść tego jakby była taką suką to by brała anty i na pewno by nie wpadła dziewczyna po prostu źle ulokowała uczucia

Gość gość
jesli mlode ok 18 lat tzn ze kuhwisko🖐️ tutaj nie ma watpliwoscis

Gość gość
chyba ze to byl g***t. nie wszystkich powinno sie wrzucac do jednego worka. ja Ciebie za frajera nie uwazam, choc moglabym bo raczej dobrze sie nie prezentujesz skoro kazda Ciebie odrzucała. ale różne są przypadki wiec wole nie generalizowac co i TOBIE polecam.

Gość gość
młodym się właśnie wydaje ze to miłość do końca życia że to ten jedyny a w związku z tobą może cię wcale nie zdradzać to że źle ulokowała uczucia to sama to zrozumie jak ma trochę oleju w głowie i zechce sobie ułożyć życie z kimś poważniejszym. Jeśli nic do niej nie czujesz to powiedz jej szczerze jak jest suka to zostanie i bez wyrzutów dla ciebia

Gość gość
młodym się właśnie wydaje ze to miłość do końca życia że to ten jedyny a w związku z tobą może cię wcale nie zdradzać to że źle ulokowała uczucia to sama to zrozumie jak ma trochę oleju w głowie i zechce sobie ułożyć życie z kimś poważniejszym. Jeśli nic do niej nie czujesz to powiedz jej szczerze jak jest suka to zostanie i bez wyrzutów dla ciebia

Gość gość

Gość gość
a później jak się okaże że w ciąży to w nogi tacy gyroje z podwiniętymi ogonkami uciekają zero odpowiedzialności. A później każdy jak sukę traktuje bo kto zechce czyjeś dziecko wychowywać naprawdę musi trafić na fajnego faceta i powinna to docenć

Gość gość
1.05.13 [zgłoś do usunięcia] gość a później jak się okaże że w ciąży to w nogi tacy gyroje z podwiniętymi ogonkami uciekają zero odpowiedzialności. A później każdy jak sukę traktuje bo kto zechce czyjeś dziecko wychowywać naprawdę musi trafić na fajnego faceta i powinna to docenć JAK MOZE SIE OKAZAC ZE LASKA JEST W CIAZY SKORO JUZ JEST W CIAZY? PODWOJNIE W CIAZE SIE NIE ZACHODZI. POMYLSUNKU TROCHE, TY MAGISTRZE:d

Gość gość
pisałam o jej wcześniejszym facecie ;-/

Gość gość
żal mi jej