Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piaskownica na balkon?

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z was ma piaskownice na balkonie ? Ja się tak zastanawiam czy im nie postawić. Dużo bałaganu macie przez to w domu ? Prosze o konkretne odpowiedzi.

jeszcze powiedz na którym piętrze mieszkasz mam nadzieję że na parterze

Gość bez sensu.....
Jak nie mieszkasz na parterze, to mam nadzieje, że cię wyeksmitują... Oszalałaś?

Gość gość
na parterze. a niby za co eksmitują ? jak ja mam murowany balkon a nie takie pręty wstawione.

Gość gość
ales oc*piała chyba koń by sie uśmiał piaskownica na balkon wieśniara miastowa

Gość gość
pewnie to jest swieny pomysl dzieci lubia sie bawic w piaskownicy a wiadomo jak te osiedlowe wyhladaja..... dyf i nic wiecej

Gość gość
jak masz duży balkon, i murowany, tak że piasek nie będzie spadał to czemu nie? Są takie małe piaskownice ok. 1m2, spokojnie możesz wstawiać.

Gość gość
pewnie, że dobry pomysł jeśli nie będziesz przez to uprzykrzać życia sąsiadom to ok te na podwóekach to kuwety dla kotów, srających kundli, i szcz...ących meneli

Gość servos
Mam piaskownicę połączoną z ławeczkami w ogrodzie. Konkretnie ten model http://dipmarsklep.pl/Piaskownica-kolorowa-z-laweczkami-p66. Im większy rozmiar, tym wyższa cena, dlatego warto się zastanowić nad potrzebami dziecka. W paczce dostałem też plandekę do nakrywania piaskownicy, więc to uważam za spory plus. Przed montażem dokładnie sprawdziłem deski. Gładko, bez żadnych wystających, dziwnych elementów. Wybrałem zieloną piaskownicę, bo jakoś bardziej naturalnie komponuje się z terenem. Mam nadzieję, że pomogłem i pozdrawiam.