Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rita z Rzymu

Sanepid w Niemczech

Polecane posty

Moja znajoma jest smieszna nie majac wyksztalcenia i nie znajac jezyka chce pracowac w niemieckim sanepidzie.Jedyne co ukonczyla to 2letnia szkole ochrony srodowiska w pl.

Gość gość
a to dwuletnia policealna szkola to brak wyksztalcenia?

Gość gość
nie wierze.

Miszka w De juz 3lata i nadal nie zna jezyka.nie wiem kto jej takich p*****l nasadzil ze po tej szkole w pl znajdzie tu prace w sanepidzie.

Gość gość
to po c***a zabierasz glos, jak zielonego pojecia nie masz? fakt, ze mieszkasz w austrii, nie czyni z ciebie alfy i omegi. zwlaszcza jezeli chodzi o kryteria zatrudniania w polskim sanepidzie. glupia p***a

Akurat mam w tej sprawie wiele do powiedzenia ,ona jest za glupia zeby to zrozumiec jak wiekszosc polakow.W De wymagane sa studia zeby pracowac w tym zawodzie,ona nie posiada nawet matury.

Gość gość
ale ty mieszkasz w austrii a nie w niemczech. po drugie zal d*pe sciska? po tejze szkole, ta kolezanka ma technika na swiadectwie. a tych w niemczech poszukuja i szanuja.

Gość gość
czyli to, ze masz ojca niemca, robi z ciebie eksperta hr niemieckiego sanepidu:-D:-D:-D

No i ona wlasie sie mnie radzila,ja jej powiedzialm co wiem i ona mysli ze bedzie tsam pracowac

Tak wlasnie sie zastanawiam skad wy to bierzecia ze jak macie szkole w pl skonczona i nie znacie jezyka to wszyscy w de na was czekaja.Ona ma 30lat nie 20

Gość gość
no ale k***a, nie rozumiesz. ze alfa i omega nie jestes, a w takiej instytucji jak sanepid, potrzebuja na roznych stanowiskach i nawet ktos, kto ma tylko podstawowe tez moze sie zalapac.

Tu jeszcze sie nie spotkalam zeby ktos po takim wyksztalceniu jak piszesz znalazl prace w De.ja skonczylam biologie pracuje w labolatorium

Gość gość
a ja znam, kobieta ma kolo 50tki, tylko gimnazjum skonczone a pracuje w kancelarii. musze dodac, ze ona ciagle sie ksztalcila i robila kursy. ale w papierach ma tylko ukonczenie gimnazjum.

po gimnazjum nikt cie w De do tej pracy nie przyjmie,ja to wiem.ona nie zna jezyka niemieckiego.

Gość gość
a ja uwazam, ze do odwaznych swiat nalezy.

Gość głupia ppiiipppaaaa
Twoja matka dała d**y niemcowi abyś mogła obrażać Polaków. Pewnie się nie przyznajesz że jesteś z Polski i każesz na siebie mówić Catherine