Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona poduszka

CZY DAM SOBIE RADE ????

Polecane posty

Gość zielona poduszka

planujemy w przyszlosci miec conajmniej jedno dziecko ale mam duuuuze watpliwosci co do tego czy dam rade :/ przede wzsytskim jestem strasznym spiochem, mam taka prace ze moge spac do 10 czy 11 mimo ze nie klade sie za pozno (zwykle okolo polnocy), jak ktos mnie budzi wczesnie rano mam ochote zabic a wieczorem jak padne nic i nikt nie jest mnie w stanie dobudzic i jakos nie wyobrazam sobie zebym wstawala po nocach ciagle do dziecka :/

Gość zielona poduszka
up

Gość gość
straszne!

Gość gość
mam tak samo, dziecka raczej nie planowalismy,a le zaliczylismy wpadke i jestem teraz szczęśliwa. Nawet troche mi sie ze spaniem poprzestawiało bo nagle nie potrzebuje tyle snu co przedtem. Dacie sobie radę, nie nerwowo :)

Gość gość
Ja przed ciążą nie dbałam o to co i jak jem zero owoców mało warzyw dużo syfiastego jedzenia, spałam do południa, kładłam się spać późno, pracowałam w ciągłym stresie na dwie zmiany, piłam prawie codziennie jakieś piwko czy drink, paczka fajek na dzień prawie szła w płuca, ogólnie kiepski tryb życia. Zaszłam w ciążę i życie mi się odmieniło na lepsze a też miałam wątpliwości jak przeżyję bez fajek alkoholu imprez czy spania do południa. Nie miałam dolegliwości uciążliwych w ciąży, już o 7-8 rano wstawałam wyspana, nie brakowało mi palenia i picia czy imprez do rana po prostu wreszcie odżyłam. Po urodzeniu dziecka jakoś przyzwyczaiłam się że w nocy trzeba wstać na karmienie ale to tylko kilka pierwszych miesięcy potem luzik, teraz syn ma 2 latka od dawna śpimy do 7-8 kładę się wcześniej spać, jem wreszcie wartościowe jedzenie i jestem szczęśliwa że mam takie życie a nie takie jak przed ciążą wiecznie czymś zmęczona itp teraz potrafię cieszyć się chwilą i tym co mam, dziecko zmienia i to dużo na lepsze!