Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleść prace w urzędzie?

Polecane posty

Gość gość

Kończe administracje i chce pracować w urzędzie. Nie ma żadnych ogłoszeń o miejscach pracy w urzędach. /jak tego szukać?

Gość gość
szukaj na BIPach ale ciężko będzie, bo miejsca niestety zaklepane dużo wcześniej, próbuj na staż się dostawać, wykaż sie. Mnie tak przyjęli. Byłam na stazu z urzędu pracy pół roku, potem pół roku siedziałam w domu i telefon, czy jestem zainteresowana pracą, bo osoba z tego działu odchodziłanagle i nie mieli nikogo, kto by się tego podjął od zaraz, a był to gorący okres :D:D ale fuks!! a ja znałam i program i w miarę zasady, przepisy mniej, ale podgoniłam jak trzeba było.

Gość gość
biuletyn słuzby cywilnej praca (warszawa,wrocław itd) lub Urzad Miejski warszawa , wrocław itd

Gość Czerwone stokrotki
Wchodzisz na strony internetowe urzędów szukasz zakładki BIP i sprawdzasz czy są oferty pracy. Jeśli s to wysyłasz wymagane dokumenty jak spełniasz warunki to idziesz na test kwalifikacji, jak Ci się poszczęści to może dotrwasz do drugiego etapu rekrutacji czyli rozmowy. Ewentualnie możesz poszukać stażu w urzędach i jest szansa ok 1 na 1000 000, że po stażu zatrudnią Cię na stałe.

Gość gość
ok

Gość gość
jak ma znaleźć pracę ktoś, kto pisze "znaleść"? no ludzie!! litości!! ja bym twoje cv do śmietnika wywaliła!

Gość gość
w cv błędów nie będzie :D

Gość gość
a co, wrzucisz do worda i ci na czerwono podkreśli?

Gość gość
Po znajomości można zawsze dostać prace w urzędzie. Nawet możesz być po zdrowiu publicznym, protetyce i innych dziwnych kierunkach które z pracą w urzędzie nic wspólnego nie mają.

Gość kkdddsfghh
Robisz błędy to idealnie nadajesz się do urzędu, tam różnej maści koleżków znajomych znajomego jest masa.

Gość kkdddsfghh
😭

Gość gość
praca w urzędzie to nie praca tylko picie kawy i obrabianie d**y innym lenniwcą leniącym się w urzędzie

Gość gość
tam liczą się "plecy" , nie wiesz o tym?