Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak tak mozna.

po tym wszystkim moje uczucia do chinczykow sa zimniejsze niz lod...

Polecane posty

Gość jak tak mozna.

dno dno i jeszcze raz dno czlowieczenstwa, w glowie mi sie nie miesci ze mozna tak potraktowac zywa istotke, w dodatku bezbronne dziecko. http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,14003046,Dziecko_znalezione_w_kanalizacyjnej_rurze__Twitter_.html Od dzis nie kupuje nic chinskiego, bede sprawdzac na kazdym produkcie kraj pochodzenia, brzydze sie nimi i ich gospodarka, skoro nie maja skrupolow by tak niszczyc swoich ludzi, to na pewno nie dbaja o zagranicznych konsumentow...

Gość jak tak mozna.
nie wiem czemu nie moge normalnie wkleic linka, trzeba skopiowac do paska

Gość Weź się odwal!
Nagłaśniają tą sprawę bo "Chińczycy są źli i trzeba o tym mówić", kurde! Moja siostra mieszka w USA, jej sąsiadka(kilka domów od niej) znęcała się nad 4letnią córką, biła, przypalała papierosami, zamykała na długo samą i wyruszała na libacje a w końcu zagłodziła ją na śmierć! I o tym nie ma w żadnych wiadomościach, żadnych artykułów, głośno jest o tym tylko lokalnie! Wszędzie są zwyrodniali ludzie. A nasza Katarzyna W.? W Chinach przynajmniej jest surowe prawo i podejrzewam, że tej kobiecie będą groziły bardzo poważne konsekwencje z karą śmierci włącznie.