Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarowka :)

praca w ciazy pomocy

Polecane posty

Gość ciezarowka :)

witam... jako ze jestem w ciazy-nie pracuje a mam trudna syt materialna i chcialabym jakos dorobic...w gre chyba wchodzi tylko praca chalupnicza,ale przeszukalam wiekszosc ogloszen w internecie i wszedzie sami oszusci:( moze macie namiar na jakas uczciwa firme?lub inny pomysl na zarobek??bylabym wdzieczna,prosze o pomoc

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
pracowałaś wcześniej?

Gość gość
kasy nie masz a c**a swędziała? trzeba było wibrator kupic a nie gdzieś za stodołą ci jakiś spermy napuścił do dziury i teraz łapę po zasiłki wyciągac będziesz

wszesniej pracowalam ale bez umowy wiec nic mi nie przysluguje...poza tym jak zaszlam w ciaze to zrezygnowalam z tej pracy bo to wiazalo sie z dzwiganiem rzeczy do 35 kg :( i szefostwo wszesniej zasugerowalo ze powinnam zmienic prace skoro boli mnie brzuch (takie bole mialam jak sie przedzwignelam i wtedy jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy)zreszta wole jakos popracowac i zarobic,bo przynajmniej wiem ze pieniadze mam uczciwe...

te gosc taki|taka jestes cwany|cwana na forum?na zywo pewnie nie jestes taki wygadany...pewnie jestes jakims odrzutkiem spoleczenstwa ktory zapewne nigdy nie bedzie mial wlasnych dzieci no bo skad dzieci bez seksu??a pojecie i wyglad c**y oraz spermy masz z wpisow kolegow na naszej klasie czyt c**a jako (l) a sperme mylisz ze smietana...idz do rodzicow niech cie doinformuja :)

Gość gość
...

Gość gość
mam podobny problem ;( nic nie moge znalezc