Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gflfwksdmmvxlz mmmd kkx

Cudny roczny macierzyński

Polecane posty

Cudownie,ze wymyślili roczny urlop macierzynski. Najpierw L4 na cała ciąze, potem rok macierzyńskiego i 3 lata wychowawczego. Nasrać na robote! Wreszcie można siedziec w domu! I nie trzeba ogladać wrednych gęb ludzi z roboty i obsugiwać hołoty!

Gość Zgadzam się :)
A inne kobiety nie nas zjadą za to :) Wolę czas z dzieckiem spędzić niż z tymi zakłamanymi,fałszywymi ludźmi :P

-niech nas

-niech nas

Gość gość
ja sie na roczny nie zslapalam... ale i tsk jestem zadowolona z tego ze jest rok.... w koncu no i ciesze sie razem z Wami... kto wie moze za jakis czas drugie dziecko i ja tez skozystam... a inne jak maja z tym problem to po ptostu niech nie ida do pracy przeciez nikt ich na sile nie ciagnie do pracy :-):-)

Gość gość
no przecież że lepiej w domu siedzieć na kafe i oglądac seriale zamiast pracować, jeba ne lenie śmierdzące. lata szybko miną i niezla to bedzie udreka wracac do roboty po takiej labie

Gość gość
we Francji kobiety pracują praktycznie do konca ciazy, potem 3 miesiace macierzynskiego i finał. tylko w Polsce jest tak ze ledwo zobaczy 2 kreski na tescie to juz leci po L4 bo przeciez w ciaze krowsko zaszło! potem rok siedzenia w domu w zapierdzianym dresie i jeszcze wychowawcze.

Gość gość
nie nazywaj ludzi holota,ktorzy z*********ja i maja odciagane z podatkow wlasnie na to Twoje macierzynskie,zebys mogla siedziec w domu podczas gdy inni sie zrywaja o swicie do pracy.

No wiadomo,że w domu jest lepiej i przyjemniej niż w głupiej robocie....

jesteście hołota i koniec!

Gość katarzyna parr
Tragiczne jest jak sie tu nie szanuje kobiet, ktore zostaja matkami czyli de facto 90% kobiet. Czytam, ze siedze w zapierdzialym dresie i seriale ogladam :D Prawda jest taka, ze jak ktos ma zwyczaj siedziec w domu w zapierdzialym dresie i ogladac seriale to moze to robic po wielce szacownym dniu pracy jak i na godnym pogardy wychpowawczym. A jak ktos ma w zwyczaju czytac, uczyc sie, poznawac swiat, pielegnowac pasje to bedzie to robil i po pracy i na wychowawczym. Ale najlepiej wrzucic wszystkie matki do wora z zapierdzialym dresem i czuc sie z***bistym w swojej pracy, gdzie szef ma cie za gowno a klienci pogardzaja toba. Ludzie dajcie zyc po swojemu. Ja jestem na wychowawczym i rzeczywiscie 90% ludzi nie ma o czym ze mna gadac, bo nie mam zwyczaju pieprzyc o pracy, kolezance z pracy, najnowszych wydarzeniach w x facttor i plotkach z facebooka. Urodzenie dziecka nie odebralo mi mozgu i nadal pasjonuje sie tym, co wczesniej, podrozuje, czytam. Wyjdzcie juz z tej komuny, gdzie spiewano peany pochwalne na czesc ludu pracujacego i zrozumcie, ze to nie praca czyni czlowieka wartosciowym ale to, co czlowiek soba reprezentuje. Bez odbioru.

Gość Co macie z pracy?
Co macie z zostawienia 4 miesięcznego dziecka z kimś? I zauważcie że nie każdy ma z kim dziecko zostawić,tak jak wy i nie każdy zarabia kokosy aby zatrudnić niańkę. Głupie jesteście!

Gość Co macie z pracy?
Wrócę do pracy jak dziecko pójdzie do przedszkola. A wy z************e dalej,nie od dziś wiadomo,że praca to nic przyjemnego. Ahhh przepraszam,tu same ambitne dobrze zarabiające lubiącą swoją pracę Panie :) Przepraszam was :(

Gość robicie kariery
ale na kasie w markecie :P

Gość gość
najpierw trujecie jak to chcecie byc niezalezne i wszystkie tu trabia jakie maja wspaniale kaiery i ile zarabiaja a potem sie okazuje ze najchetniej by w domu siedzialy bo maja prace do doopy. mitomanki j****e

Nie porównujcie Francji do Polski,bo to śmieszne:)Tam są godziwe zarobki-1200 euro,a 350 euro to róznica prawda?:)Tam kobietę stać na opiekunkę itp

Gość Szcera do bólu
Tak chcę być NIEZALEŻNA,nawet jak pracuję w supermarkecie :) Ale jeżeli mam możliwość pójść na macierzyńskie to to wykorzystam. Może wiele nie dostanę,tyle co na waciki :) Pieniądze to chyba wspólne w małżeństwie? Ale wolę mieć też własny dochód. Ale ten dochód napewno nie jest wazniejszy od mojego dziecka :P

Gość Szcera do bólu
Poświęcać dziecko dla kariery :O Bezcenne,na pewno świetne rozwiązanie :)

Gość gość
Tusk lata sobie na obiad samolotem z Warszawy do Sopotu . Politycy przyznają sobie premie za NIC nie robienie po kilkanaście tysięcy zł . A wy uczepiłyście się L4 i macierzyńskiego . Ci na gorze robią co chcą a wy jak takie szczury gryziecie się miedzy sobą .