Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darek_11

Czy macie wrażenie że mężczyźni patrzą na kobietę poprzez jej wygląd?

Polecane posty

czyli takie na takie lalunie wydają im się bardziej atrakcyjne.A nie na ich temperament, osobowość, odnoszenie się z mężczyznami,sposób patrzenia na nich?

Mężczyźni są wzrokowcami. Faceci mają już dość wymalowanych laluń, tylko wolą naturalne dziewczyny z delikatnym makijażem. Wymalowana lalunia nadaje się na krótki związek bez zobowiązań, sex i inne atrakcje. Naturalna kobieta z klasą nadaje się na długoterminowy związek, czyli małżeństwo :) Pozdro! :)

Gość gość
jak się patrzy to raczej tylko wygląd widać. Jak wy stoicie i czekacie na księcia to nie widzę osobowości za bardzo tylko wygląd.

Gość gość
normalne dziewczyny górą zgadzam się zosia. nigdy plastikowe lalunie nie podobały mi się

Gość Sebastian 21
Ale z was głupiutkie ludziki :) Choć jestem prawiczkiem to mam sporą wiedze na ten temat. Oczywiście czy to kobieta czy facet zawsze patrzą na wygląd. Ale jak się kogoś bliżej pozna to widać tak zwany urok osobisty. Wtedy nietrzeba być ładnym. Jeśli się jest fajnym, fajną czymś się zainteresuje kogoś to wygląd przestaje być tak istotny. Miałem paskudną nauczycielke od angielskiego. Sucha jak szczur z twarzy ale była taka radosna, ciągle sie uśmiechała. Akceptowała siebie taką brzydką jaka była.. i cholernie mnie pociągała tym swoim urokiem, uśmiechcem mimo że była brzydka. Więc skończcie taką gadke ze wygląd najważniejszy. Z dystansu wygląd tak, ale z bliska ważne jest wnętrze Dziękuje pozdrawiam !

np. siedzę sobie tu na forum na jakimś dziale,a po lewej stronie jakaś wymalowana lalunia coś reklamuje, przecież widać że jest sztuczna,a nie naturalną kobietą.Czy do was kobiet przemawiają takie reklamy?ze sztucznymi laluniami?

Gość gość
o kolejny psycho prawiczek. JA jak kazdy facet patrze na wyglad kobiety bo wnetrze to tylko dodatek.

tak Sebastian bo swoją osobowością można to pokonać swój wygląd, a jak jest się atrakcyjną kobietą ale pustą,nieopiekuńczą,taką zołzą gorsza od tej co ma takie cechy jakie powinna mieć i jest naturalna.

Gość gość
już jakaś kobieta podszywa się pod faceta i wyzywa prawiczka. Heh typowe. kolejna fanka r****czy

gość--->moje pytanie jest poglądowe kretynie, i pokazująca że mężczyźni nie są empatyczni i nie kierują się swoimi potrzebami psychicznymi tylko fizycznymi.

Gość gość
mezczyzni sa wzrokowcami, a kobiety kochaja sie tylko w cudownym charakterze, ale zadaja sie patologicznymi przypadkami :D ale jestescie zaklamane

chodzi mi że ja nie lubię takich kobiet co ciągle się malują i mają się za pępek świata, nie jestem prawiczkiem

Reklamy z laluniami są kierowane tylko i wyłącznie do facetów. Tak samo jest w sklepach, lalunie w sklepach reklamują niepotrzebne zupełnie facetowi pierdołki kosmetyczne czy inne produkty, a facet zamiast się zastanowić "czy mi się to przyda?" to bierze, bo ładna dziewczyna mu to zaprezentowała. A najlepsze jest, jak ulicą idzie ładna, długonoga dziewczyna i facet prowadząc samochód, zamiast patrzeć na drogę, patrzy się na dziewczynę... och, ile ja już miałam takich przypadków, gdzie facet zamiast się patrzyć na drogę, patrzył się na mnie i prawie by spowodował stłuczkę... ach :) :) :)

np. mnie w*******ą te reklamy z kobietami ciągle tu na kafeterii, popostu nie ufam kobietom,bo tylko stoją i wywalają zęby wolałbym mężczyzn na reklamach. Ale przecież kafeteria tylko z reklam się utrzymuje??

Gość gość
gdyby facet nie patrzył to nie byłby facetem a przynajmniej hetero podudzonym

no jak k***a to facetów przecież to jest forum dla kobiet, tak czy nie?

zosia samosia-->pierdołki kosmetyczne to akurat się przydają,no to są hostessy a nie jakieś wypierdki na wirtualnych bilboradach(takie przyd**asy)mi raz w supermarkecie hostesssa zaproponowała kupno szamponu i chciałem przeciw puszeniu się włosów i się nie zawiodłem

jednak to prawda że mężczyzna który ma stałą partnerkę wydaje się bardziej atrakcyjny?a ten który prowadzi politeistyczne życie mniej.

"gość o kolejny psycho prawiczek. JA jak kazdy facet patrze na wyglad kobiety bo wnetrze to tylko dodatek.---> wnętrze dotatek.:DWłaśnie o takich jak ty myślałem zakładając ten temat:D

Gość gość
chlopie to juz nie moj problem ze jestes zaburzony tfu wrazliwy i patrzysz tylko na wnetrze kobiety a tapete uznajesz za zlo wcielone. :classic_cool:

mam już swoje lata i w całej rozciąglosci zgadzam się z Sebastianem. Zosia też ma rację. Jak patrzę na kobietę to zawsze oceniam ją ile ona jest warta. Czy tylko na jeden raz? Czy częsciej z doskoku? Czy na potencjalną żonę.

mam już swoje lata i w całej rozciąglosci zgadzam się z Sebastianem. Zosia też ma rację. Jak patrzę na kobietę to zawsze oceniam ją ile ona jest warta. Czy tylko na jeden raz? Czy częsciej z doskoku? Czy na potencjalną żonę.