Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klechagość

Facet odwalił manianę.. :(

Polecane posty

Gość klechagość

jestem z nim parę miesiecy i naprawdę na trzeźwo był jakby to ująć "cud, miód i orzeszki''. do rany przyłóż, szanuje mnie i widać że kocha... no własnie- szanuje? on po alkoholu jest innym człowiekiem, papla coś o czymś później nie pamięta. była impreza, na ktorej było bardzo dużo jego znajomych. przy koleżankach wspólnych powiedział do mnie 'k***a, chyba cię p****ało na łeb'... zdenerwowałam się strasznie, a znajome też w ogóle byly w szoku, jak tak może facet rzucić do swojej dziewczyny. większość imprezy byliśmy osobno. to było w plenerze. później on mając wyrą bane w zaproszonych gości poszedł do klubu. ja nie chciałam z większością znajomych, bo bylismy zmęczeni i było dośc późno na klub. a on mając w to wyrą bane totalnie z paroma znajomkami poszedł pod ten klub. 2 kolegów mówiło mu, ze nie może jeśli ja czekam na niego i jeśli zostawia tak naprawdę swich kolegów. on powiedział, ze racja ale i tak po 15 minutach wszedł tam.. całkowicie pijany pisał mi jeszcze bym podeszła pod ten klub, to porozmawiamy. ja nie chciałam już miec tego wieczora nic z nim doczynienia. pisałam, że wracam sama do domu nocnym mimo, że mielismy spać u jego brata razem. w efekcie on miał wyj****e, ze zostawił mnie i gości samych, a jego najlepszy kolega mnie odprowadził pod sam dom. jestem zła, strasznie. to jest zupełnie inny człowiek... wcześniej też zauważyłam, ze procenty źle na niego wpływają. wiem, że tańczył z jakąś laską niedawno kiedy znowu był sam w klubie. ale postanowiłam nie robić afer. ale już nie mogę... za każdym razem boję się, że znowu coś mu odwali po alko. i straciłam na tej imprezie calkowicie do niego zaufanie. wszyscy nie mogą uwierzyć jak on mógł się tak do mnie odezwać i mnie zostawić. masakra.. nie wiem co myśleć, bo w na trzeźwo jest cudowny, kocha. a tak to.. jak sami czytacie on ogólnie przed poznaniem mnie był strasznym imprezowiczem, dziewczyny to tylko do całowania raz i dwa. a gdy się zakochał we mnie to wg wszystkich zmienił się na lepsze. ale chyba do czasu, bo tak czy siak coś zostało w nim z imprezowicza. I CO SĄDZICIE? dodatkowo przez tą utratę zaufania boje się, ze tanczył też w klubie z innymi. ech..

Gość gość
up

moim zdaniem powinnaś go wezwać na dywanik i dać mu żółtą kartkę.

Gość gość
masakra..

Gość rusałka20
mam podobnie :( ale pamiętaj faceta trzeba sobie wychować , wiec nie ma co załamywać rąk ;) a moze poprostu pogadaj z nim i powiedz co cie boli w jego zachowaniu .

Gość gość
Nie baw się z nim tylko go zostaw jak nie chcesz patologicznej rodziny w przyszłości.

Gość up... y czyli gość
Co ma trzeźwy w głowie to pijany na języku. Upiorne to, więc myk, myk...