Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poważnie zauroczona w 2 facetach,ale też nie pewna swoich uczuć.

Polecane posty

Gość gość

Temat mówi sam za siebie.Z jednym znam się 2 lata,niewiele ze sobą rozmawiamy,ale widujemy się prawie każdego dnia.Czuję na sobie jego wzrok,uśmiecha się do mnie,ukradkiem spogląda w moją stronę,jednak boi się do mnie zagadać.Nigdy mnie nie interesował,jest nieśmiały,często bez humoru,z wyglądu nijaki,równolatek.Jednak mam tę pewność,że nie odrzuciłby mnie,dbałby o nasz związek.Szkoda tylko,że intryguje mnie jak ten drugi.Jest on starszy ode mnie o 10 lat,ma inteligentny wyraz twarzy,jest poważny,ale potrafi rozluźnić atmosferę.Mieszkamy 100 km dalej od siebie,widziałam go tylko 2 tygodnie,ale nie potrafię o nim zapomnieć.Był dla mnie niesamowicie mily,mialam wrażenie że był mną zainteresowany,ale to niemożliwe żebyśmy byli razem.Nie mam jego numeru,nie wiem gdzie mieszka (tylko miejscowość),a przez Spotted też go nie wyszukam,bo to zabawa dla gimnazjum.Nie ma facebooka.Przeszkadza mi on w kształtowaniu nowego związku z jakimkolwiek facetem,bo nie w moich myślach jest tylko on,nie ma miejsca dla nikogo innego.Jak mam zapomnieć o tym zauroczeniu? :(

Gość gość
.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Z pierwszym widzisz się co dzień, ale jest nieśmiały. No i masz go pod ręką. Drugi mieszka 100 km od ciebie więc to będzie na odległość i rozsypie się szybciej niż ci się wydaje. Znajdzie też coś na miejscu u siebie bo jak można wytrzymać bez bzykanka. A ty zastanów się o co ci chodzi. Chcesz mieć kogoś na siłę bo tak wypada ?

Gość gość
Sama nie wiem czego chcę.Przydałby mi się facet,nie chcę być już sama.Wystarczająco długo czekałam na swój 'ideał',bo kiedyś myślałam że na miłość mam czas,a tu doopa.Teraz próbuję znaleźć kogoś przynajmniej OK.

Gość gość
Pokutuje w tobie przekonanie że to facet musi cię poderwać pierwszy. Rozsądna i mądra dziewczyna, a na pewno przedsiębiorcza sama wyjmuje z półmiska najsmaczniejsze kąski. Zamiast bujać w obłokach i myśleć o jakiejś fatamorganie odległej o 100 km zagadaj z facetem który gapi się na ciebie co dzień. Zapytaj wprost kiedy zaprosi cię wreszcie na kawę zamiast ślinić się na twój widok. Kobieta 100 % potrafi zakręcić się wokół siebie. Pusta skorupa ładnie wymalowana zakurzy się stojąc w kącie.