Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iiwiwaa

Boze pomocy!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Iiwiwaa

Boze prosze was dajcie mi jakies namiary na lekarza ktory usunie ciaze,tyle tu dziewczyn ktore usuwaly,kiedys tu o tym czytalam,prosze pomozcie,musze usunac bo inaczej bedzie po mnie,blagam was :( I bez glupich uwag,oszczedzcie sobie

Gość gość
debilne prowo 0/10

Jak mozna usunac swoje dziecko? Bije jemu lub jej serduszko a Ty chcesz usunąć? Jak mozesz tak myslec?!!!!!!! Nie rób tego!!!!!!!!

Gość fendtylegan
bije jemu serduszko ? hahaha ,dobre,skad ty mozesz wiedziec ktory to tydzien ciazy?? moze to dopiero pare dni? :D Kolejna matka Teresa :D

Ty głupia idiotko lepiej usunac Twoim zdaniem nie? Serduszko rozwija sie w 3 tyg a jestem pewna ze ta co chce usunac jest okolo miesiaca w ciazy, bo z pewnoscia nie dostala miesiaczki a poza tym test wykrywa ciaze po 2 tyg.

Gość tez jestem posrod was
Namiary!!!!!!! Nie uwagi!! czytac nie umiecie??

Gość ggghyjdf
I znowu p********ie. Dajcie jej te namiary. I tak żadna z was jej nie pomoże przy bachorze jak nie będzie miała co do gara włożyć nie mówiąc o reszcie a się sapiecie jakby jej żywot zależał od was

Boze nie rozumiem tego gownianego swiata... to ja sie straram o dzidzie a takie gowniary za przeproszeniem chca usuwac... nie wiem ale ty to chyba bez serca jestes.. w jakiej zlej sytuacji bym byla to i tak bym urodzila baboooo !!!

Gość to ja BÓG
to ja -BÓG,nie pomagam w takich przypadkach

Gość ggghyjdf
lola jakbyś klepała biede to nie wiem czy to samo chcialabys zapewnic wlasnemu dziecku. chyba ze jestes egoistką i wazniejsze twoje spełnienie.