Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chudiniii

Pomozcie-nagly bol brzucha

Polecane posty

Gość Chudiniii

Dostałam temperatury i dreszczy w środę. W czwartek po południu wzięłam dwie Saszetki polopiryny s, minęło z 20 min i dostałam Straszny ból brzucha i mdłości. Tak mnie bolało, że prawie zemdlałam, serce mi waliło, czułam się strasznie. Wymiotowałam. Było trochę krwi ale może to normalne bo wymioty Mogły spowodowac, ze jakies naczynko mi peklo. Potem mdlosci lekko ustapily Ale mialam bol. Myslalam, zeby wezwac pogotowie ale sobie darowalam. Jako, ze mam uszkodzona watrobe i mialam kiedys ostre zapalenie trzustki to wzielam leki I lezam. Bolalo mnie caly czas. Rano bolalo troche mniej. Zjadlam sniadanie i dostalam Takiego bolu ze zaczely mnie bolec cale plecy. Boli mnie caly czas i mam podwyzszona temperature, nie mam biegunki,bardzo malo sikam. Boli mnie w srodku brzucha,i z tylu plecow. Bol sie nasila przy lezeniu, jak sie nachyle przy siedzeniu do przodu to troche mniej. Nie wiem co to moze byc bo nigdy wczesniej czegos takiego nie odczuwalam.

Gość adasasa
Do lekarza radze sie udac to moze byc cos powaznego

Gość gość
wszystkie objawy wskazuja na zapalenie trzustki.

Gość gość
PILNIE do lekarza - i tyle!

Gość gość
wiesz ze na zapalenie trzustki mozna szybko umrzec??? do szpitala kobieto i to pedem!!

Gość gość
na pogotowie,tym bardziej że wymiotowałaś krwią!!!!!