Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola1991

brak @ od 5 kwienia!! pomocyy!!

Polecane posty

Otoz mam pewien problem:( staram sie z mezem o dzidzie od dluzeszgo czasu. Ostatni okrem mialam 5kwietnia, 10 maja dostalam brazowe lekkie plamienia ktore trwaly tylko 2-3 dni..test robilam 16maja i wyszedl negatywnie;( dzis juz jest 1czerwca a okresu nadal brak.. zaczynam sie troszku denerwowac bo po stosunku wyplynela ze mnie sperma wraz z lekkim zabarwieniem krwi.. juz dwa razy tak bylo..teraz moj sluz jest brazowy. Co robic?? Co myslicie o tym?? Dodam ze nie mam zadnych objawow na miesiaczke.. nic mnie nie boli.. prosze napiszcie co myslicie i jesli ktoras z was tez tak miala.. do lekarza narazie nie mam mozliwosci pojsc:((

Gość adasasa
Małpy hmm myslałam ze trzymanie małpy w Polsce jest zakazane he he

Ale ludzie wy jestedcie wredni.. po co tak piszecie..? Przeciez wiecie ze chodzi mi tu o miesiaczke.. przekre.. ja sie tu bardzo denerwuje myslalam ze ktos mi tu powie cos konkretnego a tu dobre zarty sie zaczely.. spoko.. powodzenia..

Wcale Grzeslaw sie nie wstydze poprostu zauwazylam ze czesto kobiety starajace sie o dziecko uzywaja @ jako okres.. skracaja wyraz:)

Moze powtorz test albo idz na bete w poniedzialek i koniecznie do lekarza bez wzgledu na wynik.

Gość B.z Londynu
Mialam bardzo podobnie:)Ostatnia miesiaczka 20.04.Pierwszy test negatywny,drugi po kilku dniach z delikatna 2 kreseczka LOL.Bylam u lekarza i jestem w 5 tyg!!!Takze szybciutko do lekarza i jesli jestes w ciazy to z pewnoscia ja wykryje.

Dzis z rana powtorzylam test i wyszedl negatywnie .. to juz nie wiem.. dodam ze mieszkam w londynie i wiecie jak tu z lekarzami.. wezmie 100f a nic mi nie powie :( co mam zrobic dziewczyny? Czy ten test znow moglby sie mylic ? Czy to mozliwe wogole??

Chyba jednak dzwonie sie umowic na wizyte.. czekam do 9 az otworza przychodnie.. chce miec to za soba juz i wiedziec co jest grane..! Chodz przyznam ze bardzo bym chciala byc wkoncu ta mamusia!!!! :(

To bardzo ci gratuluje z calego serduszka:* a powiedz gdzie bylas u lekarza??:)