Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dziewczyny tak bardzo boją się pierwsze napisać, odezwać?

Polecane posty

Gość Meis
Dokladnie tak samo mysle, popieram ostatni wpis.trzeba byc soba.i albo ktos nas akceptuje albo na nas nie zasluguje i niech spada ;)

Gość katexxxx
To jest kwestia charakteru , jedni będą sie odzywać inni po prostu stwierdzą ,że nie chcą się narzucać. Mimo ,że jest teraz równouprawnienie to od zawsze było wpajane ,że to mężczyzna powinien starać się o kobietę ale z 2 strony ileż można na dobrą sprawę. W końcu i kobiecie i mężczyźnie takie coś może się znudzić a wtedy wszystko się skończy.

Gość gość
ja ostatnio odezwalamn sie pierwsza odpisal mi dwoma slowami .Juz sie pierwsza nie odezwe

Gość gość
"Meis ale o czym mowa?to chyba nie dziala w jedna strone?wszystko robic by faceta nie zniechecic,zanecic? a co to jakas gra dla malolatow?a co z kobieta?to chyba nie powinno byc tak, ze trzeba balansowac, i robic tak by drugiej osobie sie podobalo?co wtedy z naszym ja? moim zdaniem jesli takie balansowanie nas duzo kosztuje to trzeba sobie odpuscic.kazdy powinien byc soba.i albo komus to odpowiada albo nie " Ale to duzo nie kosztuje. Tak jak piszesz to gra rodzaj flirtu gdzie jesli 2 osoby znaja zasady mozna rozwijac wzajemna fascynacje i byc soba . Emocje to klucz do zrozumienia wszystkich relacji miedzyludzkich. W relacjach kobieta-mezczyzna trzeba umiec grac emocjami partnera i czerpac z tego przyjemnosc poddac sie tej grze.

Gość gość
Emocje to klucz do zrozumienia wszystkich relacji miedzyludzkich. W relacjach kobieta-mezczyzna trzeba umiec grac emocjami partnera i czerpac z tego przyjemnosc poddac sie tej grze. aha, i ta gra ma polegać na wiecznym zastanawianiu się "odezwać się pierwsza czy nie?" ewentualnie na zakładaniu tego typu topików na kafe, których nie brakuje zresztą

Gość Meis
gra?gralam i bawilam sie jak bylam dzieckiem.albo byc soba albo dac sobie spokoj z taka "grą".szkoda nerwow.spokoj jest o wiele fajniejszy.

Gość gość
wrozbitapaulus.pl - zwracałam się do niego w paru sprawach związanych z miłością i wszystko się sprawdziło. Jak dla mnie wart polecenia.

Gość gość
Ja nie radzę żadnej dziewczynie pierwszej pisać ja to zrobiłam to mnie olal i nawet nie odpisał a potem jak juz mi przeszło to za mną latał i próbował to obrócić w żart faceci są p******i

Gość gość
Do 22:27 miałam identycznie.

Gość gość
Te wasze domysły i analizowanie pierwszy,pierwsza doprowadza do jednego ...... zabija spontaniczność i zaciska zwieracze. Na luz byście dali zarówno kobiety jak i mężczyźni a życie będzie znacznie łatwiejsze. Ludzie niestety mają tendencje do utrudniania sobie życia w każdym jego aspekcie. Postów o takiej tematyce jest od cholery i zawsze ten sam wniosek wyciągam. Dajcie na luz i spontan bo się od tych psycho-relacji głowa zagotuję.

Gość gość
Zauroczyłam się pewnym chłopakiem, który jest strażakiem, on mną też. Pytał o mnie u kolegów... Czekałam 2 tygodnie i nic... więc wysłałam mu buźkę ;) na fb, wiadomość wyświetlił ale to tylko na tym się skończyło. Nie jestem dziewczyną, która lubi się narzucać nie to nie i tyle po prostu... Czy było warto napisać?? Myślę ,że tak,co najmniej wiem na czym stoję i nie muszę rozmyślać czy napiszę czy nie... najwidoczniej nie chcę. ... Nie roumiem ich myślenia... Wypytuje o mnie a potem milczy.. ktoś to ogarnia ??? Bo ja nie ...

Gość gość
Ja też nie ogarniam facetów. Są dziwni, niby im zależy, a tak naprawdę to mają to wszystko "gdzieś".

Gość ona banana żona
ja za każdym razem jak również wykazywałam inicjatywę to kończylam z ręką w nocniku, bo było to (mylnie) odbierane, że mi zależy ZA BARDZO :O więc się panowie nie dziwcie, że kobiety są/stają się bierne, skoro je odrzucacie i spaliły się wielokrotnie

Gość gość
Do 18:54, miałam to samo i tez ze strazakiem, szukał kontaktu na wszystkie sposoby, odezwałam sie do niego bo mnie sie tez spodobał. I co..... i pojawiał sie i znikał. Po czasie okazało sie ze miał dziewczyne, nie pytałam go o to ale tak mysle ze odnawiał znajomosc jak z tamta było kiepsko...Jak było oki, znikał

Gość gość
19.26- tacy niestety są faceci właśnie. U mnie też tak było.

Gość gość
[18:54 ] Czasami myślę, że najlepiej udawać głupszą od "mężczyzn". Do dziewczyny, która pisała o strażaku, niektórzy faceci tak mają. Nie wystarcza im jedna.. Mają stałą partnerkę która nic nie wie o jego skokach i mogą do niej wracać kiedy chcą. I to jest najgorsze, że ranią ... Mam prawie 20 a tu na 2 mężczyznach na których mi zależało się zawiodłam. Zastanawiam się co ze mną jest nie tak... dodam, że stało się nudne pytanie "masz chłopaka " i odpowiadanie "nie " ...

Gość gość
Ja mnie to wkurza od urodzenia już tyle kobiet tak super okazywały mi zainteresowanie ale ja nigdy pierwszy nie wyszedłem z inicjatywą a te pipy tez nigdy pierwsze nie podjęły tego pierwszego kroku, mimo tych uśmieszków "przyjaźnienia się na dystans" itp. Powiem wam że miałem kilka miesięcy dziewczyny ale obie były z zagranicy zupełnie inne niż Polki (1 z Białorusi druga z Ukrainy)

Gość gość
Nie wiem gdzie wy te kobiety poznajecie, nigdy nie spotkałem się z tym aby dziewczyna do mnie się pierwsza nie odezwała, przecież samo zagadanie o niczym nie świadczy i żadna to ujma na honorze. Naczytały się niektóre bajek i uważają że to facet musi wszystko za nie odwalać, takie należy omijać szerokim łukiem, niech sobie czekają na księcia do usranej śmierci.

Gość gość
Do tego miałem fajne znajome ze Czech,Słowacji Litwy i Wegier, do dziś mam z nimi świetny kontakt, (już teraz tylko fb ze wzgledu ze wróciły do swych państw) i one mają gdzieś moją lekką fobię społeczną, Polki są obrażalskie i chciałby tylko żeby każdy chłopak nie miał fobii społecznej, bo takiego od razu skreślają na starcie, one nawet wolą jakiś grubasów i dresów od trochę zawstydzonych chłopaków, oto prawda o Polskich laskach (szlachcianki jedne co to nie one)

Gość gość
Polki mają nawalone w głowach

Gość gość
Do facetów,którzy się tu tak naprodukowali... To wy chyba chcecie czekać na "księżniczkę", która by się do was odezwała, a najlepiej przy okazji przez łóżko przeszła... Na jakim ja świecie żyję. ....

Gość gość
prawda o kobietach dla dzieciaków zrozumcie, że kobiety wam nie oferuja tego, czy was nawet nie molestują, bo są egoistkami seksualnymi i nie tylko. Gdy macie po 15 czy 17 lat, wyśmiewają was za waszą seksualność, wyzywają od dzieciaczków, od tych co nie mają uczuć, dzieje sie tak poprostu bo są zwyrodniałymi d******* bez uczuć skupionymi jedynie na własnych potrzebach, oczekując byści sie starali o nie, zdobywali sex słowami pieniędzmi i czynami, aby wreszcie posiąsdz wszystko oprawiając swoją socjopatyczną, egoistyczną, narcystyczną postawe w idee miłości, w kórej strona męska jest tylko instrumentem służącym ich celom.