Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 tell my why

macie tak ze Wasza te艣ciowa faworyzuje dzieci swojej c贸rki?

Polecane posty

Go艣膰 tell my why

te艣ciowa ma 2 dzieci- syna i c贸rk臋., ten syn to m贸j ma偶. i my mamy dzieci i siostra m臋偶a ma dzieci- ale te艣ciowa ewidentnie faworyzuje dzieci swojej corki, nie traktuje dzieci r贸wno:( jest kto艣 w takiej sytuacji? jak si臋 w tym odnajdujecie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
U nas na odwr贸t - te艣ciowa ma syna (mojego m臋偶a) i 2 c贸rki. Jedna z nich ma synka, my c贸rk臋. Te艣ciowa jako艣 woli nasze dziecko, mimo 偶e mieszka z c贸rk膮 i wnukiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tell my why
wiesz, to w zasadzie oboj臋tne w kt贸r膮 stron臋 to dzia艂a, ale tak czy tak nie powinna babcia faworyzowa膰 wnukow...a przynajmniej powinna udawa膰 ze kocha je tak samo....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
upup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moj maz jest jedynakiem wiec problem z glowy natomiast moj brat nie ma dzieci wiec i moja mama nie ma kogo faworyzowac , natomiast mama mojego meza nie cierpi dzieci wiec widuje nasze raz do roku byle krotko , woli przelac jakas kase na konto w ramach prezentu niz je odwiedzic

Udost臋pnij ten post

go艣膰 12:17 wsp贸艂czuj臋 My z m臋偶em nie mamy dzieci, ale m贸j brat ma...moja mama bardzo lubi to dziecko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gorzej jak Ty te偶 b臋dziesz mia艂a dziecko a nie b臋dzie traktowa艂a dzieci Twoich i brata r贸wno, tylko kt贸re艣 b臋dzie faworyzowa艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiesz nigdy nic nie wiadomo, m贸j m膮z tez by nigdy nie uwierzyl ze jego matka b臋dzie inaczej traktowa艂a wnuki:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja babcia 艣p mila dwoch synow i corke w tym mojego tate ktory jest najstraszy z rodzenstwa, babcia faworyzowa艂a corke drugiego syna, corka dzieci nie miala. to przykre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to jest straszne...ale jak reagowa膰 w takiej sytuacji, jak si臋 zachowywa膰 kiedy babcia ewidentnie krzywdzi nasze dzieci, to one s膮 te "gorsze"?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
upup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nowa mamusia
Historia stara jak swiat. Babcie zazwyczaj kogos albo faworyzuja albo nie lubia. Babcia to przeciez czlowiek jak kazdy. Nic tu nie poradzicie, co najwyzej mozna ograniczyc kontakty babci z wnukiem za ktorym ona nie przepada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to prawda, stara jak 艣wiat:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰-babcia
jestem babci膮 u syna i c贸rki:) Swoje dzieci kocha艂am r贸wno i myslalam e wnuki te偶 tak b臋d臋,ale nic na to nie poradz臋 偶e mam jednego kt贸ry jest najblizszy memu sercu-pierwszy syn c贸rki. Ma te偶 juz drugiego ale tego pierwszego kocham najmocniej. 呕eby by艂 jasno艣膰-kocham ca艂a tr贸jk臋 ale tego do przesady,chocia偶 staram sie tego nie okazywa膰,czy wida膰 nie wiem,pewno tak. A z drugiej strony to co ,przeciez to nie moje dzieci i nic na to nie poradz臋:) Acha nieprawda 偶e wnuki kocha sie bardziej ni偶 dzieci,ja swoje kocha艂am mocniej,bardziej ,inaczej.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te艣ciowa my艣li prosto - dziecko c贸rki to na pewno rodzina i wi臋zy krwi - a dziecko syna ju偶 niekoniecznie ( bo mo偶e synowa pu艣ci艂a si臋 z kim艣 innym)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰-babcia
no :)

Udost臋pnij ten post

Mam syna i c贸rk臋 i nie wyobra偶am sobie 偶ebym wyr贸偶nia艂a je. Oboje kocham nad 偶ycie. Mam dwie wnuczki c贸rka syna i c贸rka c贸rki.Mo偶e to dziwne ale starsza wnuczk臋 prawie wychowali艣my z m臋偶em (rodzice ca艂ymi dniami pracowali) dlatego bardziej jestem zwi膮zana z wnuczk膮 t膮 starsz膮, natomiast u syna zajmuje si臋 dzieckiem Jego te艣ciowa wi臋c dziwne nie jest 偶e nie jestem emocjonalnie zwi膮zana z c贸rk膮 mojego syna.Starsza wnuczka jest ju偶 doros艂a i nadal jest ta NAJUKOCH艃SZ膭 WNUSI膭 nic na to nie poradz臋.:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
straszne:(

Udost臋pnij ten post

Babcio Jagno ja te偶 tak mam! Po co mam si臋 wciska膰 jak tam rz膮dzi te艣ciowa syna? Mam swoje zdanie i nie lubi臋 jak ona mnie poucza na temat wychowywania wnuczki.C贸rki corka to moja krew, nie jak艣 obca:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy wy babcie jestescie ludzmi, na milosc boska przecierz to sa dzieci, nauczcie sie kochac, robicie przykrosc tym dzieciom one czuj膮 ze sa mniej kochane pzez was . A potem sa pretensje ze wnuki nie odwiedzaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to taki atawizm. Po co inwestowa膰 w niepewnego potomka? Zgodnie z zasad膮, ze tylko matka jest pewna

Udost臋pnij ten post