nina2488 0 Napisano Czerwiec 1, 2013 Co myślicie na ten temat. Byłam na takich naukach i Pan,który prowadził wykład kazał mi mierzyć temperaturę notować w kalendarzyku i obserwować śluz a na następne spotkanie przynieść mój wykres! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Czerwiec 1, 2013 co myślimy? masz szansę poznać dobrze swój organizm i sama wyznaczać swoją płodność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2013 no ok ale to jest informacja dla mnie mogłabym ten wykres pokazać lekarzowi a nie obcemu facetowi co go to interesuje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Czerwiec 1, 2013 eee, no skoro poszłaś do niego na nauki przedmałżeńskie to o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2013 Niestety przymus :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2013 Ok mogą mówić o " Świadomym planowaniu rodziny" ale nie nakazywać komuś takiej formy "naturalnej anty koncepcji" bo tak jest zgodnie z Kościołem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna79xxx 0 Napisano Czerwiec 1, 2013 mieszkam w niemczech,u nas takie zachowanie juz podchodzi pod paragraf.przeciez to intymne sprawy.u nas nazywa sie takie zachowanie molestowaniem seksualnym,w polsce naukami przedmalzenskimi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2013 To jest właśnie Polska a najgorsze jest to, że jak nie od będę tych " nauk" to mi ksiądz ślubu nie udzieli. Według mnie to jest chore bo z przyszłym mężem nie mamy po 16 czy 18 lat tylko 25 i 27.A chcą nas na siłę uświadamiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna79xxx 0 Napisano Czerwiec 1, 2013 ja rozumiem wiare i te sprawy ale litosci!!!obcemu facetowi takie rzeczy pokazywac?moze odpuscie sobie koscielny cywilny to tez slub a co;)ten kosciol w polsce to sie juz naprawde rozbestwil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach