Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konik12cm

Dziewczyny poświntuszymy ?

Polecane posty

Gość rozbudzona
Budowanie erotycznej atmosfery to sztuka, którą nieliczni mają opanowaną...powolne rozbudzanie, pragnienia ukryte między słowami, spojrzenia i niby przypadkowe gesty, szeptanie w uszko...to wszystko sprawia, że finisz jest jeszcze bardziej podniecający, można w końcu dać upust całemu napięciu..uwielbiam tak.

Ale po co Ciebie rozbudzać, jak Ty i tak już jesteś rozbudzona?;)

Gość rozbudzona
bo to przyjemne:) ostatnio byłam w spódniczce bez majtek, super podniecające uczucie...gdy on wie, już nie może się doczekać ale zachowujemy pozory:) przynajmniej się staramy do pewnego momentu...a potem to już tylko szybkie szukanie ustronnego miejsca:)

Gość rozbudzona
ach ja ogólnie jestem chyba nimfomanką, marzy mi się seks z nieznajomym...np spotkanym w autobusie:) najpierw nasz wzrok się spotyka, potem on staje blisko mnie z tyłu, tłum ludzi nas usprawiedliwia:) czuję jego twardego penisa na mojej pupie, ociera się o mnie...ach!

No to jest fajne . Gdy wie że nic nie masz pod spodem od czasu do czasu coś mu pokażesz niby przypadkiem . A on gdy nikt nie widzi wkłada ci rękę pod spódnice . Czuje twoja wilgoć .

Seks z nieznajomym nie oznacza jeszcze nimfomanii - jest standardową fantazją dużej liczby ludzi... Ale przyznaję, że podoba mi się ten coraz popularniejszy trend bezmajtkowy

Gość rozbudzona
szkoda, że w autobusach nie ma fajnych facetów:P a jak już są to jacyś tacy...nieśmiali:P

Chętnie w takim tłoku bym stanął za tobą . Czuła byś mojego twardziela i bardziej byś napierała niby to tłok i że nic nie zauważyłas . Potem spojrzala byś na mnie i zrozumieli byśmy się bez słów

Mam męża i dzieci,i muszę poświęcić czas dla nich. Cały dzień byłam sama i nie było chętnych na rozmowę:( Jak by nie było to są obowiązki.Ale miło mi się was czyta:)

Gość rozbudzona
:) a takie pytanie, czy Wy panowie lubicie "obijać" penisem o pupę, łechtaczkę kobiety? nie wiem czy dobrze to określiłam, ale kurczę mnie to mega podnieca. I klapsy w pupę, delikatne ale jednak muszą być:)

Madziu jak Ty pójdziesz to już napewno zostanę sam . Ale rozumiem . Obowiązki są priorytetem .

Ja bardzo lubię obijać się o łechtaczkę, bo widzę, jaką przyjemność to sprawia kobiecie. A obserwowanie przyjemności jest czymś fantastycznym

Ja lubię pocierac o lechtaczke . Ale nie wkładać od razu . A klapsy to już nie koniecznie

Gość rozbudzona
mmm robi mi się coraz bardziej wilgotno.

A mi zaczyna sztywnieć w bokserkach . Ta rozmowa zaczyna mnie kręcić coraz bardziej

Gość MOH1
Trzeba wylizac twoja mokrą słodycz:-)

Gość rozbudzona
ach, tak bardzo bym chciała!:) próbowaliście kiedyś w kinie? ja miałam możliwość i do dziś mam dreszcze jak sobie przypomnę...mmm:) własnie wtedy przydaje się mieć spódniczkę, bez majteczek:) najpierw minetka, a potem ja się odwdzięczyłam robiąc soczystego loda...podniecenie było tak wielkie, że w końcu poszliśmy na całość, usiadłam na kolanach i daliśmy się ponieść...ach chciałabym powtórzyć:) ale takie rzeczy tylko na pustej sali kinowej, czyli na seansie o 10 rano:)

Gość MOH1
Lubisz ostre dymanie?

Gość MOH1
Ach te nasze łechtuneczki:-)

Gość mały ogier
ja bym was wszystkie pocieszył lubie ten sport.

Gość mały ogier
mam taki temperament że czasem nie moge kilka godzin wytrzymać bez sexu nawet ostatnio zabawiałem panią po 50 i musze powiedzieć że była cudowna.

Gość MOH1
A kto nie lubi takiego sportu? To jest moja ulubiona dyscyplina

Gość mały ogier
ale widze że chyba wszyscy sie zmyli i muszę sam sie uporać.....................

Gość mały ogier
a jak najlepiej lubisz zaczynać? ja bardzo lubie lizanko ....

Gość MOH1
Spadvwa jestem M!