Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały biuścik

kozieradka na biust

Polecane posty

Gość mały biuścik

Witam kobiety, stosuje kozieradke 2x dziennie po posiłku, 2 małe łyżki zalewam pół szklanki wody i wypijam po 20min. Stosuje od 2 tygodni i... nic, zero. Moje pytanko czy mam się dalej łudzić i stosować czy sobie odpuścić? Jak radzicie?

Gość gość
no tak, ktoś napisał, że kozieradka powiększa biust i wszystkie kobiety to łyknęły. Owszem, może działać na biust ale na konkretny typ hormonalny. Ustaliłaś chociaż, jakim jesteś typem? Od samej kozieradki nic ci nie urośnie, trzeba konkretnej kuracji, która i tak może nic nie dać, niewielu osobom pomaga (ja próbowałam z ziołami i to bez sensu, raz 2 cm na plusie, innym razem wszystko schodziło i tak w kółko). Taka kuracja trwa bardzo długo. Przejrzyj forum większe piersi, tam jest mnóstwo informacji.

Gość Andżela 12
Jak masz zbyt mały biuścik to lepiej zdecyduj się na tabletki powiększające biust. Możesz kupić dokładnie takie http://www.vitalab.pl/17,breast-actives.html . Ja sama je stosuję od kilkunastu tygodni i już powoli zauważam zmiany. Moje piersi są jędrniejsze, ale jeszcze nie widać tak dużego powiększenia, jakbym sobie życzyła. Może jeszcze za następne kilkanaście tygodni będzie lepiej.

Gość gość
k***a i już zleciały się reklamy. Żałosne.