Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

27 lat i dziewica ??

Polecane posty

Gość gość

powinnam sie wstydzic przed facetem ???

Gość gość
no trochę bo on może sobie pomysleć , że albo jesteś drętwa i nikt Cie nie chciał ukł€c , albo preferowałaś orala albo masz szmergla i żaden nie chciał [ bał się w Ciebie wchodzić]

Gość gość
ja się wstydzę :(

ja też bym się wstydziła.... no chyba, że bym miała założenie, że do ślubu nikt nie rusza:D

Gość som f pytkię
co znaczy że ma szmergla? :O

Gość Agggggggggg
Wydaje mi sie ze nie powinnas, bo moim zdaniem to jest kazdego indywidualna sprawa.

Gość vbnm,mvcvb
polska super kraj lepiej sie wstydzic ze sie puszcza a nie idiotci

Gość gość
E, tam nic wstydliwego. W życiu bywa różnie i na pewno nie jesteś jedyna. Koleś raczej powinien wiedzieć, to nie będzie od ciebie oczekiwał cudów łóżkowych i jeśli będzie trzeba to zacznie delikatnie.

Gość Bolek Zdun
oby tylko zarośnięta pajęczyna nie namieszała Tobie w głowie , życzę abyś była normalną kobietą

Gość gość
masz "dużo lat" jak na dziewicę, ale wierz mi że gdyby nie to żałosne wszechobecne lansowanie seksu przez media, nie zadawałabyś nawet takiego pytania.

Gość gość
kurrrrwa zdun ty albo o koniach albo o pajęczynie...żałosne, wyobrażam sobie jeki musi być z ciebie nudziarz

[zgłoś do usunięcia] gość masz "dużo lat" jak na dziewicę, ale wierz mi że gdyby nie to żałosne wszechobecne lansowanie seksu przez media, nie zadawałabyś nawet takiego pytania. lanoswanie??? ej z jakiej bajki Ty jesteś?? kiedyś kobiety w wieku 19-20 lat miał dzieci!! i jeżeli teraz fajna laska nie miała faceta to jest przykre

Gość trtr
Teoretycznie dziewictwo powino być tak częste, jak nieczęsta jest możliwość znalezienia naprawdę fajnego i godnego zaufania faceta. Ale kobiety wolą z byle kim, żeby sobie coś udowodnić... W każdym razie ja miałam 28 lat gdy straciłam dziewictwo, bo dopiero wtedy znalazłam odpowiedniego mężczyznę. I wcale nie wstydziłam się przed nim (choćby i dlatego że widział że nie z moich braków wynika zachowanie dziewictwa).

ja cię pocieszę, nie jesteś jedyna w tym wieku, ja też mam 27 lat i wciąż czekam na ten pierwszy raz, ale z każdym miesiącem, rokiem trace nadzieję, że to się kiedykolwiek stanie...

Gość gość
nie o to mi chodzi....nie mówię że kiedyś 27-latki były dziewucami. chodzi mi o to jak społeczeńswto, media odnoszą się do tego - tu masz najlepszy dowód - dziewczyna pyta czy powinna sie wstydzić... 14-latki przeżywają swój pierwszy raz, a dwudziestoparolatki, które są dziewicami są traktowane jak kosmitki jakieś... mam wrażenie że tępi się dziewice za to właśnie że są dziewicami i to jest chore

Gość gość
ja też mam 27 lat i mam pajęczynę :(

[zgłoś do usunięcia] trtr Teoretycznie dziewictwo powino być tak częste, jak nieczęsta jest możliwość znalezienia naprawdę fajnego i godnego zaufania faceta. Ale kobiety wolą z byle kim, żeby sobie coś udowodnić... W każdym razie ja miałam 28 lat gdy straciłam dziewictwo, bo dopiero wtedy znalazłam odpowiedniego mężczyznę. I wcale nie wstydziłam się przed nim (choćby i dlatego że widział że nie z moich braków wynika zachowanie dziewictwa). kurczę fascynacje, zakochania, próby kochania były w nas od zawsze.... i nie wierzę, że masz to coś i dopiero w tak późnym wieku doszło do sexu....

Gość gość
Ja dopiero w wieku 24 lat straciłam dziewictwo, wcześniej nie trafiłam na nikogo odpowiedniego. A nie chciałam przespać się z kimś dla samego faktu, żeby mieć to za sobą, jak wiele moich znajomych..

Gość gość
i mam przez to kompleksy :(

gość nie o to mi chodzi....nie mówię że kiedyś 27-latki były dziewucami. chodzi mi o to jak społeczeńswto, media odnoszą się do tego - tu masz najlepszy dowód - dziewczyna pyta czy powinna sie wstydzić... 14-latki przeżywają swój pierwszy raz, a dwudziestoparolatki, które są dziewicami są traktowane jak kosmitki jakieś... mam wrażenie że tępi się dziewice za to właśnie że są dziewicami i to jest chore nie uważam, że się tępi, ale dla mnie to jest dziwne....

Gość liikhyy
prawda jest taka że dziewice 25+ wcale nie stanowią jakiegoś ułamka procenta wszystkich kobiet w Polsce... tak sądzę. ja mam 25 lat i sama należę do tego grona - ponadto znam co najmniej 5 dziewczyn w podobnym wieku, które też są dziewicami. Tylko że o tym nie mówią - ja się po prostu domyślam... takie czasy, wstyd sie przyznać bo popatrzna na ciebie jak na jakąś psychiczną albo trędowatą

samo dziewictwo w sobie nie jest nie wiadomo czym, najgorszy problem to znaleźć faceta, który zaakceptuje ten fakt, ja jeszcze takiego nie znalazłam...

Gość gość
Także przestałam być dziewicą w wieku 24 lat. Chłopaków zawsze traktowałam jak kolegów i nie tworzyłam z żadnym czegoś, co można nazwać związkiem, chociaż oni czasem próbowali, ale po prostu mnie nie kręcili. Jestem normalną osobą pod względem osobowości oraz wyglądu, tylko chyba po prostu późno dojrzałam do pewnych spraw. Co człowiek to inna historia i to naprawdę nie znaczy, że z kimś coś jest "nie tak" w takim negatywnym znaczeniu jak nie raz ludzie tutaj piszą. Ogólnie nie zamartwiałam się za czasów dziewictwa, czemu tak jest i teraz się nie zamartwiam, że tak nie jest. Bywa i tyle.

Gość liikhyy
moni - piszesz ze dla ciebie to jest dziwne (że ktos w tym wieku jest dziewicą). a dla mnie to przykre że ludzie tak uważają... tak, wiem, że zdecydowana większość moich rówieśniczek już od dawna uprawia seks, no ale ja nie...bo niegdy nie byłam w związku (to pewnie jest dla ciebie wręcz chore), a nie chcę się przespać z jakimś facetem poznanym w klubie... tak, chciałąbym żeby moje życie wyglądało inaczej, chciałabym mieć faceta i życie erotyczne no ale nie mam. i co mam się zabić z tego powodu....

jak dla mnie wy macie problem ze sobą..... żadna normalna laska która była w związku nie tym to innym, przespała się z facetem... czyli nie byłyście z nikim...

Gość gość
Mój facet był w wielkim szoku jak dowiedział się, że jestem dziewicą. Tym bardziej, że nic mi nie brakuje, powodzenie zawsze miałam ogromne, ale nigdy z nikim nie zaiskrzyło. Dopiero z Nim... Tylko z tego co zauważyłam to temperament mam zerowy, więc może podświadomie nie chciałam "seksić się".

Gość gość
Bez przesady, mojemu od pierwszego razu wcale to nie przeszkadzało, że "taka stara i dziewica". Chyba nawet go to lekko podkręcało, że taką znalazł.

Gość gość
Większość osób i tak uważa takie osoby jak my za dziwadła a już zwłaszcza mężczyźni.

liikhyy moni - piszesz ze dla ciebie to jest dziwne (że ktos w tym wieku jest dziewicą). a dla mnie to przykre że ludzie tak uważają... tak, wiem, że zdecydowana większość moich rówieśniczek już od dawna uprawia seks, no ale ja nie...bo niegdy nie byłam w związku (to pewnie jest dla ciebie wręcz chore), a nie chcę się przespać z jakimś facetem poznanym w klubie... tak, chciałąbym żeby moje życie wyglądało inaczej, chciałabym mieć faceta i życie erotyczne no ale nie mam. i co mam się zabić z tego powodu.... wiesz z tej chwili zapragnęłam Cię zobaczyć... może wg Ciebie to jakieś nie ma miejscu, ale chciała bym wiedzieć jak wyglądają laski, które uważają, że w tym wieku to OK