Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

K&M

Opinia SPONTANICZNI Zespół

Polecane posty

Zespół może spontaniczny, ale tylko z nazwy…nie możemy się zgodzić z poprzednimi opiniami. Zespół grał za cicho, nie potrafił rozbawić gości, zbyt często robił przerwy, pomimo tego ze goście chcieli się bawić. Rodzina wielokrotnie interweniowała, ale nie przynosiło to efektu. Umawialiśmy się na zupełnie inna zabawę, pomijając zagrywki podczas oczepin, które dla nas jako młodej pary były poniżej dobrego smaku. Jesteśmy rozczarowani, inna była umowa, inna była zabawa…

Gość członek zespołu
Jest nam niezmiernie przykro że wesele nie odbylo się tak jak sobie państwo zaplanowaliscie . Niestety nie potrafiliśmy rozbawic gosci którzy w wiekszosci na nasze próby reagowali obojętnością . Pierwszy raz spotykamy się z opinią że gramy za cicho ,z reguły jest odwrotnie. My staraliśmy się coś osiągnąć bo nie gra nam się dobrze jak goście nie tańczą . Jednakże pozdrawiam te 40osób które bawily się z nami do końca . Jeszcze raz bardzo nam przykro. Spn .

Gość ogłaszają sie badziewiarze
tak to jest jak sie bierze amatorów a nie muzyków :o niech wam zwrócą pieniądze !

Gość EmFra
Ja bawilam sie ze Spontanicznymi w marcu 2013 u znajomych na weselu i byli swietni! Cala noc przetanczylismy. Goscie tez byli zachwyceni. Wg jednej przyjaciolki ktora uczeszcza 3-4 wesel na rok stwerdzila ze najlepsza kapela przy ktorej sie bawila! Ja juz ich sobie zamowilam na wlasne wesele w przyszlym roku:)

Gość gość 22
Chciałam się podzielić moimi wrażeniami jakie odniosłam będąc na weselu na którym grał zespół Spontaniczni. Po pierwsze zespół nie potrafił się zaprezentować, chodzi mi o ubiór np. obuwie typu adidasy, dżinsy. Czy tak ubierają się członkowie zespołu na wesele za które biorą niemałe pieniądze? Po drugie chciałam zauważyć iż perkusista Radek, który prowadził również wesele powinien czasami ugryźć się w język. Po trzecie oczepiny prowadzone przez Radka były niesmaczne, zboczone i nie na miejscu. Zespół Spontaniczni chyba zapomniał, że wykonując swoją pracę powinni się przykładać i robić to solidnie. Jeżeli chodzi o muzykę nie mam nic przeciw. Wszyscy goście bawili się.

Gość marcin i kama
ja bawilem sie swietnie!! super kapela!!!(tak zgadzam sie z zespolem,ze zabawa zalezy troche od gosci:) )

Gość gość
nie rozumiem jak oczepiny mogą być zboczone,przecież żuca się welonem a nie majtkami

Gość gość
nie rozumiem jak oczepiny mogą być zboczone,przecież żuca się welonem a nie majtkami

Gość SPONTANICZNI
Drogi Gościu:) Niestety zawsze wśród bawiących znajdzie się osoba(bądź kilka) której styl oczepin nie przypada do gustu. Za to można przeprosić, jednak przy dużej większości osób bawiących się ponosimy takie ryzyko. Jeśli goście weselni nie reagują śmiechem na żarty danego stylu, płynnie zmieniamy je na styl bardziej wyważony..głupotą było by tego nie robić. Co do ubioru, mamy styl luźny, aczkolwiek jednolity, gdyż jesteśmy zespołem młodzieżowym i gramy zabawę weselną a nia np konferencje NATO (ponad to nie zdarzyło się jeszcze żeby ktoś nas za to skrytykował -wręcz przeciwnie) także śmiało można nosić palmę pierwszeństwa.:) Wszystkich niezadowolonych przepraszamy a zadowolonych pozdrawiamy:)

Gość korg Trros52
Nie należy przepraszać, bo nawet Elvis czy Beatlesi nie wszystkim się podobają, złej baletnicy zawsze przeszkadza..............Niektórym nawet jak Rolling Stones zagra to będzie albo za wolno, albo za szybko, albo za cicho a może za głośno......... Poza tym to wy sami P>M najczęściej wybieracie oczepiny, często sam muszę niektórych sprowadzić na ziemię, żeby uniknąć niepotrzebnych zabaw. Bierzcie krytykę konstruktywną ( od młodych i gości trzezwych) a nie tą anonimową na forach. Szanujcie wybory P. M w przeciwnym razie inni nie będą szanować waszych. Pozdrawiam.

Gość gość
Zgadzam sie z korgiem, sa ludzie którym nikt i nic nie dogodzi, mąz pewnie też, wiec gdzieś muszą sie wyżyć. Nadęte "paniusie" zamiast siedzieć d**ą w krześle i obserwować wszystkich i wszystko "ideały" to lepiej siedzcie w domu, albo bawić się!!! bo szkoda życia na takie pierdoły.

Gość gość
aktualnych opinii o zespołach weselnych warto poszukac na http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/ jest to najczęściej odwiedzana strona z usługami weselnymi w Polsce, więc i najszybciej można się z niej czegoś dowiedzieć ;)

Gość Gość Weselny
Byłem na weselu, na którym grali Spontaniczni - jak to już ktoś określił - "Spontaniczni tylko z nazwy". W sumie to nie wiem od czego zacząć - jak już grali to było całkiem okej, AAAAALE... goście zaczynają śpiewać sto lat, a ekipa nic - zamiast poderwać tyłki i troszkę podegrać muzykę, nic. Jedynie "organista" dawał radę i naprawdę się starał i było to widać. Wokalistka - okej. Gitarzysta - fajny głos z chrypką, ale nie dawać wódki, po oczepinach był już "dobrze zrobiony". Najlepsze zostawiam na koniec, czyli perkusista i "prowadzący", wielokrotnie mógłby ugryźć się w język ! Żarty poniżej poziomu, określa się jako zespół młodzieżowy ? Raczej dziecinny... żarty po prostu głupie. Oczepiny tragiczne - jeżeli kogoś bawi na weselu pokładanie się na ziemi, noszenie partnerki na plecach i stanie na rękach - to powodzenia ;) Kolejna super mega zabawa ? "Wsysanie" wizytówki i podawanie jej ustami do kolejnego... no właśnie - sami faceci w zabawie... Łapanie welonu - okej, łapanie muszki/krawata - okej - ale zamiast tańca "nowej młodej pary" perkusista wymyślił, żeby się pocałowali - buziak w policzek ?! Słabo ! Usta ! Usta ! No idiota... 2-3 piosenki i przerwa, po oczepinach "set" 5 utworów, także szał - chyba na do widzenia chcieli się podlizać. Wcześniej ktoś pisał z zespołu, że jak widzą, że goście się nie bawią "to łaski bez - my sobie usiądziemy i wypijemy", raz jeszcze powtarzam - nie kłaść im wódki na stół - są w pracy. Jak przy 2 piosence (tak jakoś w trakcie wesela) ludzie zaczęli schodzi z parkietu (1 średnia, 2 słaba, na 3 nie chcieli czekać) to zamiast SPONTANICZNIE wołać ich z powrotem i zabawiać - to co ? A teraz idziemy na jednego. Ekipa zamiast bawić gości, bawiła się dobrze przy swoim stoliku. Podsumowanie: jak już grają to jest spoko;perkusista lepiej, żeby siedział cicho, bo jego żarty są beznadziejne; ogólnie mocno mieszane uczucia i na pewno nie poleciłbym dalej.

Gość Spontaniczni
Nie wiem przedmówco z jakiego konkurencyjnego jesteś zespołu, ale tych bzdur nawet nie zamierzamy komentować:) Pozdrawiamy:)

Gość Para Młoda
Biorąc pod uwagę datę ostatniej opinii mogę podejrzewać, że chodzi o nasze wesele. Niestety na każdej imprezie znajdzie się jakiś ” niedowartościowany frustrat”, który najpierw siedzi i patrzy z zazdrością jak się wszyscy wspaniale bawią, a później w internecie anonimowo może zostać bohaterem i napisać wszystko. Szkoda tylko, że nie ma odwagi się przedstawić, albo wyrazić opinii prosto w twarz. Także Drogi Gościu przykro nam, że nie masz poczucia humoru i dystansu do siebie i ze nie zadowoliliśmy Twojego poczucia smaku. Mam nadzieję, że na Twoim weselu jeżeli jest jeszcze przed Toba będzie wszystko „poprawnie”. Ale nie martw się na pewno znajdzie się ktoś kto będzie się uśmiechał, a później zrobi Ci równie dużą przykrość i tego Ci właśnie życzę. A jeżeli chodzi o zespół Spontaniczni to w 100 % polecam każdemu. Goście bawili się całą imprezę, a na oczepinach śmiali się do łez. Jeszcze po weselu dzwonili z podziękowaniem za mega udaną zabawę i zachwytami nad zespołem. A osobiście od siebie muszę dodać, że głos wokalisty- BAJKA. Jesteśmy bardzo zadowoleni i szczęśliwi, że wszyscy ( no 99% gości ) się tak wspaniale bawili. Z resztą nie tylko goście bo my również całą noc uśmiechnięci bawiliśmy się na parkiecie. Także proszę nie czytajcie głupich komentarzy, tylko spotkajcie się z zespołem, albo posłuchajcie jak grają. Bo naprawdę, jeżeli komuś przeszkadza „całus” na oczepinach to nie wiem który zespół mu dogodzi. Pozdrawiamy i życzymy udanych wesel Szczęśliwa Para Młoda:)

Gość Ruda i Blondyn
Świeżo po weselu tak więc nas pamięć nie zawodzi jak niektórych tu oceniających. Spontaniczni to zespół z najwyższej półki ! Ba to nie tylko grupa ludzi świetnie grających i śpiewających...to genialny kabaret :) Może zaczne od początku, goście mieszani, starsi, młodsi, z Polski, Niemiec, Dani, Ukrainy, Rosji czy Słowacji...ktoś by pomyślał łooo matko będzie wtopa... o nie nic bardziej mylnego. Każdy z gości opuszczał wesele z "bananem" na ryjku :):):) Tyle pozytywnych opini w życiu nie słyszałam. Sprawiliście że nasze przyjęcie zapadło głęboko w pamięci naszych przyjaciół jako najlepsze wesele na jakim każdy z nich się bawił. Miałam wielkie obawy co do oczepin bo nie lubie takich szopek a dzięki wam płakałam ze śmiechu a zakwasy mam do dzisiaj :) Radek wymiatasz!!!! Cały skład to ludzie z niesamowitym warsztatem, poczuciem humoru i ogrąmną dawką spontaniczności. Jesteście niesamowici! Nie słuchajcie tych kłamliwych opini, wszędzie są ludzie którzy na weselu znaleźli się z musu, albo ich hobby to hejt ludzi którzy reprezentują swoją osobą poziom do któch oni nawet nie mają co sięgać. Polecamy osobiście jak i od każdego z naszych gości z osobna!!! OGROMNIE WAM DZIĘKUJEMY... Bez was nie było by tych niesamowitych wspomnień które pozostaną na długie lata. P.S. Wszyscy czekają na film z niecierpliwością żeby jeszcze raz przeżyć oczepiny :):):)

Gość AveeSatan
Bawiłem się w tą sobotę na weselu - na którym grał ten zespoł czyli Spontaniczni. To był jakiś żart ze strony tej grupy. Więcej siedzieli i robili przerw niż grali - pomimo, że goście chcieli się bawić. Przerwy były MASAKRYCZNIE długie - ale to był chyba sposób na to żeby nas prędzej "upić" żebyśmy popadali i aby impreza się szybciej skończyła. A konkursów i zabaw było o wiele ZA MAŁO. Na sam koniec - nad ranem zespół podziękował i nie chciał dalej grać. Ogólnie nigdy bym NIE POLECIŁ tej grupy ! ! ! Ave Satan

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!

Gość Kasia i Michał
Zespół godny polecenia. DZIĘKUJEMY!!! Prosiliśmy aby wesele było prowadzone z klasą i tak było. Wszystko zgodnie z naszymi ustaleniami, a to co nie było ustalone było wykonane z bardzo dobrym smakiem. Goście zachwycni, wszyscy super się bawili. Muzyka idealna. Polecamy !!! 15 sierpnia, Biała wstążka, Kasia i Michał

Gość Janek Skolimowski
Zespół grał u nas na weselu 19 IX 2015 roku (Szczecin, "Dąbska7"). Jesteśmy bardzo zadowoleni i również zespół gorąco polecamy :). Piszę też ten komentarz, aby odnieść się/sprostować negatywne opinie powyżej, gdyż są po prostu niesprawiedliwe. 1) Szukaliśmy zespołu, który charakteryzuje się tym, że muzycy nie tylko "trafiają w klawisze i struny", ale też umieją poprowadzić imprezę - zagadywać gości, żartować, reagować na bieżące wydarzenia (improwizować, komentować). Miało być wesoło (aby goście nie byli zostawieni sami sobie), ale też "z jajem". Większość naszych gości ma dystans do siebie i życia, zatem "cięty" humor zespołu w naszym odczuciu jak najbardziej jest sporym atutem tej grupy. "Spontaniczni" idealnie wpisują się w to, o czym mowa powyżej, gdyż sami są "pozytywnymi" ludźmi, a nie "sztywniakami" w krawatach. Nie tylko grają, ale też zabawiają gości. 2) Zespół przed podpisaniem wstępnej umowy wyraźnie zaznacza, jaki styl zabawy zapewnia i prezentuje - są też filmiki - można zobaczyć i ocenić. Jak ktoś ma znajomych "sztywnego kalibru" bądź starszych, "ponurych" ludzi to zwyczajnie powinien zamówić inną ekipę, która powie na początku "Dzień dobry", a następnie zagra kawałek po kawałku i pójdzie do domu. My jednak szukaliśmy zespołu na wesele, a nie stypę. Dziwi mnie po prostu to, iż zespół zaznacza co i jak będzie wyglądało, a potem ktoś na to narzeka. To tak, jakby zamówić golonkę i mieć potem pretensje, że przecież miał być makaron z serem. 3) Muzyka świetna - nam się bardzo podobała - potańczyliśmy, goście również chwalili. Wyznacznikiem zadowolenia niech będzie fakt, iż sporo osób zostało do samego końca (4:30). Jakby goście się nudzili - wyszliby masowo po oczepinach, ew. około 2.00. 4) Oczepiny - tutaj ponownie - podstawa to zdrowy dystans do siebie i innych. Ludzie już swoje wypili - zatem co jest złego w tym, aby powygłupiać się na parkiecie przy różnych konkursach? Jak ktoś z gości nie miał ochoty brać udziału to zwyczajnie "odpadał" w pierwszej rundzie albo coś w ten deseń. Nikogo nikt nie zmuszał. Zabawy też są zresztą omawiane/konsultowane wcześniej. Zapewniam, że ponad 90% naszych gości doskonale się w tym odnalazła i żarty o podłożu "seksualnym" nie sprawiały im 5) Z reguły jest tak, że zadowolone osoby niewiele opinii pozostawiają po sobie. 99% w sieci to opinie frustratów bądź hate'rów. Myślę, że można to porównać do ocen w popularnym serwisie aukcyjnym. Tam akurat (jest to chyba jedyne takie miejsce) po wszystkich transakcjach można uzyskać miarodajny obraz. SuperSprzedawca ma 99% pozytywnych opinii i 1% negatywnych. Wchodzimy w opinie negatywne i "statystycznie" trafia się jeden "geniusz", który zamawiał przykładowe "żarówki" i jest wściekły, że nie dostał stojaka na lampy. Mam nieodparte wrażenie, że gdyby wszyscy po każdym weselu pisali opinie - zadowoleni stanowiliby grubo ponad 90%. 6) Jak ktoś "nie daje wiary, waha się" - możemy udostępnić filmiki, żeby pokazać jak to wygląda "od środka" . Pozdrawiam.

Gość Janek Skolimowski
"Zapewniam, że ponad 90% naszych gości doskonale się w tym odnalazła i żarty o podłożu "seksualnym" nie sprawiały im dyskomportu/problemu"

Gość Maciek i Paula
Dziękujemy Spontanicznym za świetną zabawę na weselu. Muzycznie i pod kątem jakości zabaw - pierwsza klasa (przy jednej popłakałem się ze śmiechu :) ). Goście także bardzo zadowoleni. Maciek i Paula. Wesele Biała Wstążka 26.09.2015 r.