Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poczta polska???!!!

Polecane posty

Gość gość

co zrobić, aby listy i przesyłki zaadresowane do mnie nie przychodziły do domu, ale zostawały na poczcie? Bez awizo. Żebym musiała iść na pocztę i sama odebrać. Otóż mieszkam z rodzicami i często zamawiam coś przez internet, co bardzo im się nie podoba, więc wolę, żeby po prostu nie wiedzieli :)

Gość gość
ale chodzi mi o sam fakt, że coś przyszło

Gość gość
nie ma takiej opcji debilko bo skąd niby bedziesz wiedziec kiedy sie masz zglosic na poczte?? ps. jestes anonimowym zakupoholikiem ze się tak ukrywasz przed rodzina?

Gość gość
a moze trochę kultury? Jeśli taką opcję można zaznaczyć przy wysyłce to po 2 dniach mogę chodzić i pytać, więc nie wiem, co to by był za problem "skąd niby mam wiedzieć że już coś przyszło"

Gość gość
poczta to nie przechowlania ani nie tajna organizacja. przychodzi coś to musza zawiadomic adresata

Gość gość
no to chyba będę zamawiać na koleżanki :(

Gość znowu 10 osób, cholera
to się nazywa poste restante wysyłasz nei na swój adres tylko adres poczty idziesz z dowodem na pocztę i odbierasz. multipaczka taki nowy wymysł poczty tego nie ma ale stare paczki możan wysyłać na poste restante. nie wiem jak z listami ale na 90% też się da. na pewno w liście wartościowym jest taka opcja.