Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angellinaa

Pomocy !!

Polecane posty

Jestem z chłopakiem ponad 4 lata. Od ponad roku mieszkamy z sobą. Mam 21 lat on również. Trzy raz mnie uderzył w twarz ale zawsze wracalam do niego. Nie wiem czy to przyzwyczajenie.. Lecz ostatnio poznałam wspaniałego faceta 25 lat wyrozumiały. Wspaniale sie dogadujemy. Nie wiem czy cos z tego bedzie ale czuje się strasznie wyjątkowo przy nim. Jednak boje się, ze nie poradze sobie z zostawieniem chłopaka. Rodzice sa strasznie za nim. Co mam zrobić ? płacze po nocach bo oszukuje chłopaka. Zle mi z tym. POMOCY !!

Gość Pietras38
Witaj mi sie wydaje że musisz isc za głosem serca i zastanowić sie czy który wybór jest lepszy a jak napisałas ,że chłopak uderzył Ciebie w twarz to gdzieś w tym umknoł brak szacunku do Ciebie

Za głosem serca, tylko ja nie wiem czy zostawienie jego bedzie dobrym wyborem nie bede odrazu z innym i wiem, że bedzie mi cieżko... Stracił do mnie szacunek a ja do niego zaufanie. Jak powiedzialam mu , ze chce sie rozstac to zaczął sie starac. Nie mam juz nawet ochoty na sex z nim. A dopóki bede z Nim nie zrobie tego z nikim innym.

Gość Pietras38
Witaj co masz na myśli mówiac ''nie zrobie tego z nikim innym ''jak jesteś w zwiazku z Chłopakiem to wierność to podstawa żeby budowac zwiążek i relacje Kobieta i Mężczyzna

Mam na myśli to, że nawet gdy spotykam się z tym drugim chłopakiem mam straszna ochote na sex z Nim ale nie jestem osoba, która "leci na dwa fronty ". Wiec to sa tylko koleżeńskie spotkania. Zaufanie - ja juz go nie posiadam do mojego faceta.

Gość Pietras38
Jak się spotykasz z drugim mężczyzna i przychodzą Tobie takie myśli to jest pierwsza oznaka że miedzy wami coś pekło z Chłopakiem i musicie o tym porozmawiac i próbować naprawić

Gość Meis
jezli nie masz juz do niego zaufania nic z tego raczej nie bedzie.mialam podobnie i wlasnie sie zakonczylo.jesli nie jest fajnie,,,,to albo rozmowa i naprawa albo odejdz.szkoda zycia!!!

W takim wieku jak TY powinnaś się uczyć a nie mieszkać z chłopakiem i bawić się w żonę bez ślubu. Musisz mieć bardzo niskie poczucie własnej wartości skoro on Cię bije a Ty mu wybaczasz. Nie rozumiem takich dziewczyn które tak kochają bezwartościowych mężczyzn, myślę, że sobie bez nich nie poradzą,. mieszkają z nimi. Dlatego też nie potrafię współczuć. Masz to na co się godzisz. Powodzenia 🖐️