Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niepewność co do okresu

Polecane posty

Gość gość

mam dziś 30 dzień cyklu. jakiś tydzień temu rozbolały mnie piersi (jak co cykl), bolały do dnia wczorajszego. dziś już nie bolą. zazwyczaj miałam tak, że przestawały boleć kilka dni po okresie. są teraz nabrzmiałe, ale nie bolą. seks uprawiałam w ostatni okres bez zabezpieczenia, bez spustu do środka. był to 2 dzień cyklu, owulacji dostałam 15 dnia. boli mnie głowa, mam trochę 'napuchnięty' brzuch, piersi są nabrzmiałe, lecz nie bolą, jak już wspomniałam. (ale przyczyną może być lekka infekcja dróg moczowych). nie jestem pewna, czy dostanę okresu.. dodam, że podczas ostatniego okresu miałam trudną sytuację w rodzinie, przez co nic nie jadłam przez jakiś tydzień. biorę też hormony TSH. czy stres może spowodować opóźnienie miesiączki? nie czuję, że jestem w ciąży.

Gość gość
przyczyną napuchniętego brzucha może być infekcją dróg moczowych, nie zwróciłam uwagę na ten nawias :(

Gość ania.doradca.ladeevit
Na początku nie ma żadnych charakterystycznych objawów, więc ciąży w ten sposób nie możesz wykluczyć/potwierdzić. Dodatkowo, gdybyś była w ciąży, to każda infekcja może mieć negatywny wpływ na Twoje zdrowie i przebieg ciąży, więc powinnaś wyleczyć infekcję dróg moczowych.