Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalorie666

od dzisiaj sie odchudzam

Polecane posty

Gość gość
Kielbasa? Omg... Zreszta niewazne, 1200 kcal to glodowka wiec bez obaw, szybko wrocisz do swojej wagi nawet po jej utraceniu. Jojo cie zniszczy. O ile wytrzymasz.

Gość gość
haha jak dla ciebie 1200 kcal to glodowka to ja nie wiem jaki musisz miec spasiony zoladek, bez przesady

Gość gość
ja od wczoraj na diecie 1000 kcl :) chcę schudnąć 8 - 10 kg, myśle że na lato taka dieta jest ok, bo nie chce się tak jeść jak zimą. później będę zwiększaś stopniowo o 100 kcl i myślę że jojo nie bedzie. a poza tym jak się wróci do starych nawyków i się będzie obżerać to jojo zawsze będzie. tyle w temacie

Gość gość
1200 to nawet dietetyk mi zalecil

Gość gość
A co mozna a czegi nie na tej diecie czy obojetne co zjemy byle w tych 1200 sie zmiescic?

Gość Vikiiiii
prosze, tylko bez głodówek! ja Wam rozpiszę dobrą dietę, za free. jak się nie spodoba- nie musicie robić, ale gwarantuję rezultaty! dieta jest zdrowa i nie ogranicza jedzenia... napiszcie do mnie na chcemiecswietnecialo@gmail.com

Gość Olcia Dubicka
Jeśli będziesz się żywić kiełbasą z grilla i zapijać kawą tylko to nie jest jakaś rewelacja ;/ Posiłki muszą być zbilansowane i wartościowe a kiełbasa to nie ma żadnej wartości, a same złe węglowodany i tłuszczyk ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)