Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetlive

Miłość marokańczyka

Polecane posty

Gość sweetlive

Hej dziewczyny, nurtuje mnie pewny temat, pracuję od roku z marokańczykiem, od około 2-óch miesięcy przyczepił się do mnie, zaczą pisać do mnie na fejsie kiedy byłam na urlopie że tęskni, w pracy cały czas zagaduje, chodzi ze mną cały czas na kawę, przed urlopem mnie przytulił i pocałował w policzek, potem raz chciał w usta ale nie zgodziłam się, po dwóch miesiącach wyznał, że mnie kocha( haha), nie wiem o co mu chodzi, czy robi sobie ze mnie żarty, czy chce się mną pobawić, w tym wszystkim najzabawniejsze jest to,że on od 9 lat ma marokańską ŻONĘ. Z tego co się orientuję to może mieć do 4 żon i każda musi się zgodzić na następną, zastanawia mnie to czy romansowanie z europejkami jest dla nich czymś złym, czymś niedozwolonym wg koranu? Czy to jest dla nich normalne ? Pytałam się go czy do innych kobiet też tak pisze i wyznaje miłość to mówił że nigdy nie zdradził swojej żony.

Gość Meis
sweet pewnie chodzi mu o wize albo o zabawe, daj sobie spokoj.romansowanie w kazdej kulturze i religii nie powinno miec miejsca a ma :)w końcu to tylko facet! :D a co Ci mial powiedziec, ze zdradzil?to bys sie juz do niego nie odezwala. dam ci dobra rade bo mieszkalam w wielu krajach arabskich.daj sobie z nim spokoj.ma zone wiec to wszystko wyjasnia.a romansowanie no coz nie powinno miec miejsca :)

Gość sweetlive
Hej Meis, pewnie chodzi o zabawę :p, razem pracujemy w Holandii, on mieszka tu od ponad 15 lat, więc nie chodzi o wizę,naprawdę wydaje się być dobrym człowiekiem ( ale czy jest skoro romansuje ze mną mając żone?) dziwi mnie jego zachowanie, pisze do mnie na fejsa przez 2 miesiące codziennie, nawet kiedy był 2 tygodnie w Maroku na urlopie, mówi że zawsze będzie mnie kochał, wiele razy mówiłam mu żeby przestał sobie ze mnie robić żarty bo to nie jest śmieszne to następnego dnia w pracy wyglądał jakby nie przespał nocy i był naprawdę smutny :( inni się go pytali czy cos stało. Wolałabym żeby przestał bo moje życie zaczyna się krecic wokół niego, cały czas myslę o nim :(, czy jest możliwe, że jest tak wyrachowany i udaje? Z natury jestem naprawdę osobą nieufną i cieżko zdobyć moje zaufanie, jestem osobą bardzo empatyczną, ale obserwuję jego zachowanie i naprawdę nie potrafię wyczuć o co chodzi :(

Gość Meis
powiem tak ,moze byc wyrachowany jak kazdy facet albo i nie.nie znam go.ale badz ostrozna i nie pakuj sie w cos,ma zone to juz jest jasny znak!poza tym nigdy nie poznasz czlowieka....mam zle doswiadczenia z jednym takimi po osmiu latach sie okazalo ze jednak byl wyrachowany.ucierkaj od niego.powaznie

Gość goŁoMdÓÓpomnafajerce
..nastEmpna je.Ebnienta

Gość kilometr
4 zony skad ty takie rzeczy bierzesz,bo chyba nie z glowy.Mieszkam w Maroku i mam tu meza marok.+ 2 dzieci -mojemu mezowi jak to przeczytalam to brzuch go bolal od smiania sie.Widocznie nie ma przy sobie zony i sie zauroczyl toba-kazdy facet za grnica sam predzej czy pozniej znajdzie sobie kogos

kilometr,,,a wiesz o co chodzi w islamie?moze poczytasz ha?moga miec kilka zon ale nie musza.od czego Cie brzuch bolal?bo w obecnych czasach odchodza od tego,bo kazdej jednej trzeba zapewnic to samo,,,poza tym kazda zona musi sie zgodzic na nastepna,nawet gdyby. radze poczytac o islamie :D a dopiero pozniej smiac sie ;)

no chyba, ze twoj maz nie ejst muzulamninem to wtedy moze i sie smial ;)

Gość gość
Jak to mieszka 15 lat w Holandii bez zony? Oj chyba autorko cos krecisz..gdzie jego zona i dzieci? Bo nie wierze ze dzieci nie ma.

Gość gość
na pewno żona z dziećmi mieszka dwie ulice dalej i ciągną zasiłki aż gwiżdże!!! ale powiedział ci, że mieszka w Maroku, bo wie, że głupie Polki wszystko łykną byle by tyłek wystawić bambusowi!

Gość frytki z banana
ech ileż to się kobiet nabiera na komplementy i maślane oczka egipcjan, turków, marokańczyków, tunezyjczyków...a oni chcą tylko łatwym tanim kosztem stały pobyt w europie, lub też szukają frajerki która na nich będzie robić albo po prostu chcą przelecieć białaskę i przy okazji wycyckać z kasy ile się da ,poszukaj sobie "Darling I Lowe Ju" może ci sie troche oczy otworzą , to inna kultura i religia i zastanów się w co sie pakujesz

Gość seetlive brak mi słów
ale ty głupia jesteś :P nie przeszkadza ci ,że to muzułmanin? chcesz być kolejną żonką do tej 4ki? mało to polek oszukanych przez ciapatych od arabów po nigeryjczyków nie wspomne o marokańczykach czy egipcjaninach

Gość brak mi słów niestety
a potem Polki mają za najgorsze k***y :( co się dziwić jak rodaczki same się do tego przyczyniają , co laluniu nie przeszkadza ,ze marokańczyk żonaty?

Gość zapewne są bardzo szczęśliwe
polecam film Theo Vangogha "podporządkowanie" film jest o miłości w Islamie ,mężczyzny do kobiety i poszanowaniu , obejrzyjcie same bo ja więcej nie napiszę

Gość nic nie dodam zgadzam się
gość na pewno żona z dziećmi mieszka dwie ulice dalej i ciągną zasiłki aż gwiżdże!!! ale powiedział ci, że mieszka w Maroku, bo wie, że głupie Polki wszystko łykną byle by tyłek wystawić bambusowi!

Gość nic nie dodam zgadzam się
gość na pewno żona z dziećmi mieszka dwie ulice dalej i ciągną zasiłki aż gwiżdże!!! ale powiedział ci, że mieszka w Maroku, bo wie, że głupie Polki wszystko łykną byle by tyłek wystawić bambusowi!

Gość sweetlive
Jego marokańska żona urodziła się w Holandii, poznał ją tutaj kiedy przyjechał 15 lat temu i wzięli ślub, dzieci nie mają bo nie mogą mieć.