Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glengrant

zaniuk objawów w ciąży

Polecane posty

Gość glengrant

dziewczyny jestem aktualnie w 6 tygodniu i 4 dniu ciąży byłam w 6 tygodniu u ginekologa i wszystko było bardzo dobrze widziałam maluszka miał 0.45 cm i biło mu serduszko od początku ciąży nie miałam żadnych typowych objawów jednak przez 3 dni byłam zmęczona i nie mogłam nic jeść zero apetytu a i miałam troszkę wrażliwsze piersi przy dotyku a teraz od wczoraj wszystko ustało czuję się bardzo dobrze i wraca mi apetyt myślicie że to normalne ? kolejną wizytę mam 19 czerwca to będzie mój 9 tydzień

Gość glengrant
???

Gość glengrant
nikt się nie wypowie ?

Gość glengrant
???

Gość gość
zaniuk to musi być coś groźnego

Gość gość
zanik objawów jest normalny, nic sie nie martw powrócą lada dzień intensywniejsze i bedziesz załować ze nie jest tak jak wczesniej

Gość Majówka_2013
Mi też na początku zanikły objawy (dosłownie jak ręką odjął wszystko minęło któregoś dnia - żadnych mdłości, bolesności piersi itp itd). Oczywiście z ciążą wszystko było w jak najlepszym porządku. Najważniejsze żebyś nie krwawiła i nie pojawił się żaden niepokojący i silny ból.

Gość gość
jeden dzien sie dobrze czujesz i juz panikujesz zamiast sie cieszyc, że jest ok. Niektóre kobiety w ciąży czują sie bardzo dobrze i nie mają praktycznie żadnych objawów typowo ciązowych. Ja jestem w 8 m.c. i od 5 t.c. wymiotuje codziennie więc ciesz się, że jest ok

Nie ma co panikowac, normalna rzeczą jest, ze w ciazy samopoczucie i nastrój sie zmiena jak w kalejdoskopie. Ciesz sie bo masz czym jeżeli ustopily Ci mdłości i innego rodzaju dolegliwości ciazowe. Nie ma sie co martwić. Pozdrawiam