Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szefwszystkichszefow

mozliwa wpadka?prosze o odp

Polecane posty

hej .mam pytanie. wczoraj z moją dziewczyna kochaliśmy sie drugi raz pierwy raz rozdziewiczanie dosłownie chwile bo ją bolało) no i teraz przyszedł czas na ten kolejny ..no i gdy zaczynalismy sie bawić z mojego członka troszke troszeczke wyleciało takiego przezroczystego sluzu ktory wytarłem przez załozeniem prezerwatywy..załozyłem pokochalismy sie dość króto moze z 5 min i skonczyłem niestety ...ale na wszelki wypadek wyjałem go z pochwy ...nastepnie odpoczęlismy jakaś godzine ..mój członek był juz such ale na wszelki wypadek wytarłem go chusteczką i załozyłem kolejna prezerwatywe i znowu sie zaczelismy kochać i taka sama akcja była 3 raz tyle ze za trzecim razem prezerwatywa delikatnie tak z 1 cm sie zsunęła ale nie skonczyłem w niej tylko kolejny raz na "zewnątrz" no i mam takie pytanie czy mozliwa jest wpadka gdy ta samą ręką zakładałem i zdejmowałem prezerwatywe ale w odstępach czasowych (moja ręka była sucha nie było na niej sperwy takiej płynnej .. prosze o odp...:(

seio odpiszcie coś bo zaraz umre :(

Gość gość
spokojnie- wbrew pozorom nie tak prosto jest zajsc w ciaze

Gość ania.doradca.ladeevit
Aby nie doszło do niechcianej ciąży należy prawidłowo używać środków antykoncepcyjnych.

Gość szef'a
tylko tyle ? Proszę o jakaś sensowną odpowiedź

Gość 123GOCHA
dorośnij, doucz się, a potem bierz za seks :O masakra. jak ty chcesz tutaj mieć ciążę?

Gość szef:p
21 lat to za mało ? Zadałem normalne pytanie nie liczyłem na chamska odp.

Gość gość
nie boj sie nie bedzie w ciazy!

Gość 123GOCHA
to nie jest normalne pytanie jak sie ma 21 lat i bierze za seks. jeszcze rozumiem, jakbyś miał jakieś 16 lat i miał takie braki. Panikujesz jak nie wiem, a powodów nie masz, to ciekawa jestem co zrobisz, jak pojawią się poważniejsze ;p może przed kolejnym razem warto poczytać o tym, jak dochodzi do zapłodnienia?

Gość ania.doradca.ladeevit
Wiele par podchodzi do macierzyństwa świadomie- w zależności od tego czy chcą mieć dziecko czy nie (kobieta robi badania, przyjmuje witaminy, dba o zdrowie lub też- stosują antykoncepcję a w przypadku niepewnej sytuacji od razu idzie do ginekologa).