Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna 123

on mnie nie chce

Polecane posty

Gość dziewczyna 123

cześć nazywam się Karolina i zwracam się z prośbą o pomoc . Miedzy innymi chodzi o zakochanie . W marcu tego roku zaczęłam pisać z taki chłopakiem , wszystko układało się dobrze , spotykalismy się każdego dnia w szkole i rozmawialismy . Nawet powiedział mi , że chciałby ze mną zacząć coś wiecej (chodziło o związek) , oczywiście ja tego chciałam bo byłam strasznie zauroczona w nim , ale po kilku dniach zmienił zdanie i powiedział mi , że to było tylko głupie zauroczenie i zerwał kontakt , po miesiącu się odezwał i od tej pory pisze z nim dzień w dzień ale juz tylko jako dobrzy znajomi ... nie wiem co mam zrobić bo mi bardzo na nim zależy , gdyby była jakakolwiek szansa to chciałabym z nim spróbować . Co mam zrobić , żeby jednak przekonac go do siebie ? ... prosze pomóżcie mi .

Gość gość
Jak napisal ze nie to nie. Jezeli bardzo Ci na nim zalezy mozesz sie go zapytac czy na pewno nic do Ciebie juz nie czuje, jesli napisze ze na pewno nie to nie ma co sobie zawracac nim glowy i czas poszukac kogos innego.

Gość fifa89
nie ma nic gorszego jak narzucająca się kobieta.

Gość gościóófka
nigdy nikomu się nie narzucaj. to facet ma ganiać za tobą

Gość fifa89
kto to widział,żeby serek gonił myszkę ;)