Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooosssiiiaaa2255

RATUNKU, jak usunac zolty kolor wlosow?

Polecane posty

Gość gooosssiiiaaa2255

kilka dni temu bylam u fryzjerki, ktora rozjasniala mi z ciemnego brazu na blond. jestem zadowolona, ze tak szybko udalo mi sie wrocic do jasnych, ale mam problem, na czubku głowy (odrosty i trochę za nimi) mam zółtawe włosy. chcę isc kupic farbe i zrobic sama w domu, zeby ukryc te zolte refleksy, ale nie wiem jaką kupic. proszę o poradę, czy mam kupic odcien cieply, czy popielaty? farbę czy szamponetkę? bardzo zalezy mi na odpowiedzi, bo niezbyt dobrze czuję się na ulicy, w dziennym świetle, pozdrawiam

Gość gość
wez poczekaj jeszcze kilka dni az ci sie troche ten rozjasniacz zmyje bo tak zawsze jest jak z ciemnych robisz jasne. a pozniej dopiero kupuj jakas farbe

Gość gooosssiiiaaa2255
czy raczej jakis zimny odcien? popielaty? ale boję sie, ze moga wyjsc wtedy zielone..

A nie mozesz uzyc odzywki koloryzujacej do kupienia w sklepie fryzjerskim albo na allegro lub szampon niwelujacy zółty odcien np Joanna ?

Gość gość
umyj je kilka razy, ja na poczatku nigdy nie lubie mojego koloru

Gość gooosssiiiaaa2255
no wlasnie nie, bo te szampony niwelujace zolty odcien nadają włosom platynowy kolor, a ja nie chce platyny, tylko jasny, slomkowy, sloneczny blond, na koncach kolor mi sie podoba, tylko ten odrost wyglada okropnie i chcialam go przyfarbowac :) macie jakies inne pomysly? ale zadne płukanki, ktore nadają platynę nie wchodzą w gre

Gość gooosssiiiaaa2255
poczytalam trochę na temat tego szamponu Joanna ultra color do wlosow blond, mysle ze od razu zadna platyna mi nie wyjdzie, a moze mi pomoc usunac tą zolc. bardzo bym sie cieszyla gdyby on pomogl, wtedy nie musialabym znowu farbowac wlosow..

Ja zamówiłam fioletową płukankę z Joanny w salonie fryzjerskim. Zapłaciłam 20 zł i jestem bardzo zadowolona. Nie dość że wydajna, to jeszcze świetnie niweluje żółty odcień, polecam!

Farba nadaje kolor, a szampon likwiduje poblask. To dwie różne rzeczy. Z tego co piszesz chcesz mieć odcień ciepły. Dlatego polecałabym kilka razy nałożyć odżywkę Joanny (jest lepsza od szamponu), a potem (jeśli efekt będzie niezadowalający) farbę w ciepłym kolorze (dobre są Loreal Preference- mi od razu kryło żółć b. jasnych włosów). Wiem co piszę, sama zeszłam z ciemnego brązu do b. jasnego blondu, a potem do ciemnego blondu ;)

Gość gooooossssiiiaaa2255
Jak sie nazywa ta odzyska Joanny i gdzie ja mogę dostać?