Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gooosssiiiaaa2255

RATUNKU, jak usunac zolty kolor wlosow?

Polecane posty

Go艣膰 gooosssiiiaaa2255

kilka dni temu bylam u fryzjerki, ktora rozjasniala mi z ciemnego brazu na blond. jestem zadowolona, ze tak szybko udalo mi sie wrocic do jasnych, ale mam problem, na czubku g艂owy (odrosty i troch臋 za nimi) mam z贸艂tawe w艂osy. chc臋 isc kupic farbe i zrobic sama w domu, zeby ukryc te zolte refleksy, ale nie wiem jak膮 kupic. prosz臋 o porad臋, czy mam kupic odcien cieply, czy popielaty? farb臋 czy szamponetk臋? bardzo zalezy mi na odpowiedzi, bo niezbyt dobrze czuj臋 si臋 na ulicy, w dziennym 艣wietle, pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
wez poczekaj jeszcze kilka dni az ci sie troche ten rozjasniacz zmyje bo tak zawsze jest jak z ciemnych robisz jasne. a pozniej dopiero kupuj jakas farbe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gooosssiiiaaa2255
czy raczej jakis zimny odcien? popielaty? ale boj臋 sie, ze moga wyjsc wtedy zielone..

Udost臋pnij ten post

A nie mozesz uzyc odzywki koloryzujacej do kupienia w sklepie fryzjerskim albo na allegro lub szampon niwelujacy z贸艂ty odcien np Joanna ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
umyj je kilka razy, ja na poczatku nigdy nie lubie mojego koloru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gooosssiiiaaa2255
no wlasnie nie, bo te szampony niwelujace zolty odcien nadaj膮 w艂osom platynowy kolor, a ja nie chce platyny, tylko jasny, slomkowy, sloneczny blond, na koncach kolor mi sie podoba, tylko ten odrost wyglada okropnie i chcialam go przyfarbowac :) macie jakies inne pomysly? ale zadne p艂ukanki, ktore nadaj膮 platyn臋 nie wchodz膮 w gre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gooosssiiiaaa2255
poczytalam troch臋 na temat tego szamponu Joanna ultra color do wlosow blond, mysle ze od razu zadna platyna mi nie wyjdzie, a moze mi pomoc usunac t膮 zolc. bardzo bym sie cieszyla gdyby on pomogl, wtedy nie musialabym znowu farbowac wlosow..

Udost臋pnij ten post

Ja zam贸wi艂am fioletow膮 p艂ukank臋 z Joanny w salonie fryzjerskim. Zap艂aci艂am 20 z艂 i jestem bardzo zadowolona. Nie do艣膰 偶e wydajna, to jeszcze 艣wietnie niweluje 偶贸艂ty odcie艅, polecam!

Udost臋pnij ten post

p.s po tej p艂ukance nie ma efektu popielatych w艂os贸w, jest za to 艂adny ciep艂y odcie艅 blondu.

Udost臋pnij ten post

Farba nadaje kolor, a szampon likwiduje poblask. To dwie r贸偶ne rzeczy. Z tego co piszesz chcesz mie膰 odcie艅 ciep艂y. Dlatego poleca艂abym kilka razy na艂o偶y膰 od偶ywk臋 Joanny (jest lepsza od szamponu), a potem (je艣li efekt b臋dzie niezadowalaj膮cy) farb臋 w ciep艂ym kolorze (dobre s膮 Loreal Preference- mi od razu kry艂o 偶贸艂膰 b. jasnych w艂os贸w). Wiem co pisz臋, sama zesz艂am z ciemnego br膮zu do b. jasnego blondu, a potem do ciemnego blondu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gooooossssiiiaaa2255
Jak sie nazywa ta odzyska Joanny i gdzie ja mog臋 dosta膰?

Udost臋pnij ten post