Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marka farka

najbardziej upokarzajace sytuacje w seksie

Polecane posty

Gość marka farka

dziewczyny jakie mialyscie najbardziej upokarzajace sytuacje w seksie? rozwincie je bardziej, jak sie wtedy zachowalyscie i np ta druga osoba

Gość gość
przesadzasz

ja raz miałam taką sytucję że brat mojego byłego, wszedt nam do pokoju z zaskoczenia, (wrócił szybciej z zakupów ze starymi) akurat jak byliśmy w pozycji na jeźdźca, my mieliśmy po 17 lat, a jego brat 6 i krzyknął "mam was!" i wybiegł

Gość gość
manitou666 haha fajna sytuacja :)

więcej już u niego się nie kochaliśmy, bo jego brat lubił nam wpadać z zaskoczenia do pokoju z tekstem: "coo robicieee ??"

Gość gość
hahaa :)

Gość gość
:)

Gość gość
02.06.13 zdecydowanie najlepsze poki co a jak sie wtedy czulas, potem co czulas? zalujesz, czy jednak to fajne, bo podniecajace bylo?

Gość monia864
Tamtego lata poszłam z koleżankami na dyske. Ubrana byłam w czarną sukienkę obcisla bez ramiaczek. Poznałam tam fajnego faceta, bawilismy się razem, calowalismy, zaproponował abylmy wyszli się przejsc. Usiedlismy na ławce, byłam trochę pijana, calowalismy się, on zaczol mnie głaskać po udach no i zaczęliśmy się kochać. Gdy wchodził we mnie od tylu, szybko doszlam, po czym on powiedział żebym usiadła i mu wzięła do ust. Nie trwało to długo jak doszedł mi na usta. Jak wróciłam na dyske koleżanki mnie spytaly co mam na sukience i dekoldzie. Nawet nie zauważyłam że całą sukienkę i piersi mam ufajdane w spermie. Wszystko się odbijało pod wpływem neonow. Było mi strasznie głupio :-/

heh :D ta ja jak chodziłam do LO jeszcze, to raz była wycieczka, moja koleżanka miala plame po spermie na cienej bluzce, wszyscy szybko sie skapneli, laska miała dużo nieprzyjemnych komentarzy potem

Gość magnifika
miałam to samo. Był półmetek szkolny poszlismy z moim chłopakiem do sąsiadującego ze szkołą bloku na klatkę schodową i tam poprosił mnie bym troszkę się z nim popieściła. Nie uprawialiśmy jeszcze sexu ale wzajeme ocieranie się wchodziło w grę. Podniosłam sukienkę usiadłam mu na udach i zaczęliśmy się poruszać choć byłam w majtkach a on miał na sobie spodnie. Pocałunki dotykanie po czym wócilismy na salę. Na drugi dzień nad ranem wracamy do domu na piechotę, patrzę a na jego spodniach coś zółtego takie paćki maziaki w okolicy krocza. On też to zobaczył i wyszłam na jakąś grzybiarkę :( żółtawe były te ślady a swoją drogą jaki miał być ten śluz bezbarwny? od kad pamiętam takie upławy już mam zadne tabletki dopochwowe nie zniwelowały go a brałam ich mnóstwo,juz sama nie wiem, może to było normalne ale strasznie się zawstydziłam

Gość gość
Up

Gość gość
zadna nie zrobila jakiegos loda i facet sie nie odwdzieczyl? albo chciala za kase i nic nie dostala?

Gość kikaruka
niezłe a ja raz się bawiłam na imprezie i kolega mnie odprowadzał w nocy. byliśmy nieźle już pijani a że u mnie nie było rodziców to został. wypiliśmy jeszcze trochę i ja padłam. rano obudziłam się naga obok niego, on w majtkach i nic nie pamiętałam bo w pewnym momencie pustka, normalnie film mi się urwał. nie chciałam się z nim seksić i pytam się go czy coś się działo a on , że super seks mieliśmy itp. do tej pory nie wiem czy coś było bo wierzyć mi się nie chce - on też był mocno spity i pewnie mu i tak by nie stanął :/

Gość gość
Poznalem laske na imprezie i niewiem jak ;) ale znalezlismy sie w jej domu... Zaczelismy sie obmacywac, rozbierac bylo gorrraco Do chwili jak sciagnela mi majtki, bo uslyszalem "ojej" ;/ to samo w sobie bylo juz mega upokarzajace, ale niestety na tym sie nie skonczylo bo jak mi sie wypiela, ona ciagle krzyczala "mocniej, mocniej" a ja r******m ja z calych sil... W koncu zdezorientowany wykrzyczalem jak k***a mocniej?! To mi odpowiedziala "k***a glebiej!!!" "a z reszta, przeciesz nie masz jak..." Rozesmiala sie, polozyla na plecach i z usmiehem stwierdzila "z takim malutkim fiutkiem to pewnie tylko lizac umiesz"

Gość gość
Poznalem laske na imprezie i niewiem jak ;) ale znalezlismy sie w jej domu... Zaczelismy sie obmacywac, rozbierac bylo gorrraco Do chwili jak sciagnela mi majtki, bo uslyszalem "ojej" ;/ to samo w sobie bylo juz mega upokarzajace, ale niestety na tym sie nie skonczylo bo jak mi sie wypiela, ona ciagle krzyczala "mocniej, mocniej" a ja r******m ja z calych sil... W koncu zdezorientowany wykrzyczalem jak k***a mocniej?! To mi odpowiedziala "k***a glebiej!!!" "a z reszta, przeciesz nie masz jak..." Rozesmiala sie, polozyla na plecach i z usmiehem stwierdzila "z takim malutkim fiutkiem to pewnie tylko lizac umiesz"

Gość gość
doskonale widać na was jak faceci traktują laski dające na pierwszym spotkaniu , plują do ust , dają liście , z jakimi frajerami zadajecie sie ? nie wstyd wam ? przy was dziwki z roksy jak niewinne dziewice !!! za darmo nie pozwolą na nic !!! a wy ? żałosne polki

Gość xantrypa
haa ha ha - jak w tym kawale- po upojnej nocy, ona sie budzi otwiera oczy patrzy i mowi - oooooooo ! - mieszkanko tez masz malenkie ...

Gość gość
nie kazdy jest zarazony

Gość gość
kupa na klate

Gość wkoorv na maxa
Jedna panna wypluła spermę na prześcieradło zamiast połknąć. Od razu z nią zerwałem, nie pozwolę żeby szmata mnie tak upokarzała :O

Gość gość
oo

Gość gość
oo...

Gość gość
00 ;)

Gość gość
dziwne, ze zadna nie zostala np na dyskotece wykorzystana