Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła lokatorka

Jak wygląda prywatność w wynajmowanym mieszkaniu?

Polecane posty

Gość przyszła lokatorka

Jak to jest gdy się wynajmuję mieszkanie - zaznaczam całe MIESZKANIE a nie pokój. Właściciel może sobie wchodzić do niego pod moją nieobecność, albo gdy w nim przebywam? Zdarzało się wam tak?

Gość gość
właściciel musi wcześniej zawiadomić że przyjdzie, nie może sobie tak łazić kiedy chce

Jak wyglada? Normalnie... Gdy masz normalnego wlasciciela to zobaczysz go tylk wtedy gdy sie umowi raz na pare miesiecy. Nie ma prawa wejsc do meiszkania bez twojej obecnosci.

Ja z moim narzeczonym wynajmujemy razem kawalerke i odkad tam mieszkamy wlascicielka nas ani razu nie odwiedzila;P powiedziala nam aby sie do niej odzywac tylko jak by sie cos zepsulo itp ale np. do mojej kolezanki to wlasciciel przychodzi co miesiac na inspekcje:D

Właściciel musi Cię wcześniej o tym poinformować że chce wejść do mieszkania które wynajmujesz.Nie powinien wchodzić podczas Twojej nieobecności.Mój syn wynajmuje sublokatorowi i nie wchodzi bez uprzedzenia.Zwykle prosi żeby wynajmujący był obecny.Czasami dzwonia ze Spółdzielni gdy w budynku jest przegląd gazowy i kominiarski.

Gość gość
właściciel nie ma prawa wejść bez pozwolenia i ew. twojej obecności. Jeżeli to zrobi to łamie prawo - to tak jakby się włamał.