Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupno mieszkania w Poznaniu

Polecane posty

Gość gość

Mam zamiar przeprowadzic sie do Poznania i szukam mieszkania na nowym osiedlu z rynku pierwotnego. Mysle o mieszkaniu o 60m2 i zeby stolarka byla drewniana oraz wykonawca solidny abym nie musial robic poprawek.

Gość poinformowany_y
w Poznaniu buduje JWC, mam od niego mieszkanie w Warszawie, na pewno buduje solidnie. Mieszkam już kilka lat w tym mieszkaniu i jak dotąd nie było żadnych problemów. Możesz wejść na ich stronkę to pewnie informacje o nowych inwestycjach w Poznaniu będą, z tego co pamiętam to często robią dni otwarte albo jakieś akcje promocyjne

Gość yangi
Ardens i osiedle Tygrysie (www.ardens.org.pl) - solidne, to Ci mówię, no chociaż mnie lokalizacja kupiła - dobry dojazd, a na miejscu zielono i spokój. nawet gdybys się czegos doszukał, to on ci nie odda domu w stanie, w jakim go nie będziesz chciał wziąć. Przejedź się, to jest w Robakowie i sam oceń :)

Gość gość
niezbyt dobrze się mówi o tej części Poznania, ja do zamieszkania bardziej bym polecał właśnie Piątkowo czy Podolany, dużo bezpieczniej i przyjemniej

Gość bozcz29
Pośrednictwo nieruchomości Poznań poradzą Ci dobrze - www.castle.pl

Gość klaudusiaomachosska12
Na bank dobrze udzieli porady agencja z biura nieruchomości - www.castle.pl

Gość metalic
Solidność - to te Tygrysie - widzieliśmy to, fajnie zrobione, miejsce pod kominek tak przygotowane, że ile lat mój mąż robi kominki tyle takiego nie widział. Fakt, że są schody betonowe ale obijasz je drewnem i masz fajny klimat i solidną robotę, Takie "zbijane" rozchodzą się i klamoczą"