Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nago przy dziecku

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym wiedzieć ile lat miały wasze dzieci, jak przestałyście pokazywać się im nago. Ja mam syna ma 5 lat i wieczorem jak biorę kąpiel to on bawi się w łazience bo mąż w pracy i jestem sama z moim synusiem. Dodam że jestem tam wygolona na zero, robię to regularnie odkąd tylko zaczęłam dojrzewać i chciałabym żeby tak zostało. Ja z moją mamą do mojego wyjścia za mąż i wyprowadzki czasami też widziałyśmy się nago ale to co innego bo to kobieta z kobietą. Nie wiem kiedy powinnam przestać i proszę o radę.

Gość gość
nigdy, pedofilia!!!!

Gość gość
nasza coreczka ma 2 latka i 3 msce z mezem zabieamy ja do lazienki i kapie sie z nami we wannie nagosc to ludzka rzecz nie widze w tym nic zlego

Gość gość
sex tez uprawiacie przy dzieciach?

Gość gość
tak, a co? jakiś problem?

Gość gość
tatus cie kochal w nocy od tyłu ?

Gość gość
Proszę o normalne odpowiedzi a nie jakiś zboczeńców.

Gość gość
A potem bedzie w szkole opowiadal, ze mama z golymi cycami i c**a latala kolo niego. Jak ci nie wstyd bezwstydnico jedna.

Gość gość
a ty chciałabyś oglądać c*psko swojej matki?/ watpliwe. jak chcecie z mężem paradować nago to robcie to ale bez udziału dziecka, szanujcie jego intymność i prywatność, bo pewnie nie chciałoby brać udziało w waszych zboczonych orgiach w wannie.

Gość gość
Uwaga! pracuję w przedszkolu w grupie 3 latków, większość rodziców nawet nie wie na jaką szczerość zdobywają się dzieci. Miałam różne sytuacje, jedna: dzieci siedzą w kółeczku na dywanie i śpiewwamy razem piosenkę, piosenka się kończy, idę dać pauzę w cd playerze, a nagle 3latka ni z tego ni z owego mówi do mnie: proszę pani a wie pani co, moi rodzice ciągle się kłócą. to jeszcze nic, ostatnio usłyszałam jak jedno dziecko mówiło do drugiego że jego tata chodzi bez majtek a mama bez bluzki.