Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkk2165

Białe grudki w gardle, pomocy

Polecane posty

Gość ale bym ci
można też używać do przemywania tego świństwa wody utlenionej , na pałeczce do uszu :) wiem że cieżko tam dotrzeć ale się uda

Gość kamienie na migdalkach
kamienie na migdałkach. nie do wyleczenia. ewentualnie wycicie migdalkow. chociaz tez moze nie pomoc

Gość gość
nie denerwujcie dziewczyny!

Gość kkk2165
szałwia pomogła, opuchlizna sie zmniejszyla, nie mam juz odruchów wymiotnych przez to

Gość gość
to super,mówiłam Ci że będzie dobrze! :)

Gość gość
10 kropli jodyny na 1/2 szklanki letniej wody i tym roztworem płukać gardło. Powinno pomóc.

Gość Ehh mam to samo :/
Ehh niestety mam to samo od dłuższego czasu nie mogę się z tym uporać, smród niesamowity szczotkuje zęby, płukam szałwią i to nic nie daje.... Od czasu z krypt wychodzą takie kulki niekiedy łatwo je usunąć (robię to patyczkiem do uszu) ale nie raz to się po prostu chowa w migdale szlak mnie trafia w tedy chodzę z myślą, ze ten s**t mi zalega tam... Mam juz tego dosc...Całe gardło mam podrażnione od tego... Ludzie co z tym dziadostwem robić?

Gość gość
to angina ropna. mialem to samo. idz do lekarza. mi przepisal silny antybiotyk i lek oslonowy

Gość goscinnieanka
U mnie też jest ten problem. Zauważyłam, że po zjedzeniu CEBULI się nasila i wyłazi to świństwo. Nieważne czy cebula duszona, smażona lub surowa. Kilka razy wyciskałam, ale nie zawsze chce wyjść do końca i kaleczę gardło. Ograniczajcie cebulę. Zamawiajcie pizzę bez cebuli, sałatkę bez cebuli (lepszy por), pierogi bez cebuli. Pozdrawiam.

Gość gość
Pasta aminomed, curaprox + płyn gluxonit! Do kupienia w aptekach internetowych! POMAGA!!!

Gość słoneczna pomarańcza
Leczyłam całe lata się z kulek a pomogła mi wit B12 1000 mcg dziennie i po kulkach