Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sutasz soutache

Hej! Znacie kolczyki z sutaszu?

Polecane posty

Gość sutasz soutache

Jest ktoś kto się zna? Chciałam zapytać czy jak wkleję moją pierwszą próbę ocenicie czy mam szanse kiedyś zrobić coś ładnego w tej technice? Ale to co zrobiłam jest ledwo zaczęte...

Gość sutasz soutache
up

Gość gość
ja się na tym znam :) wklejaj pooglądam :)

Gość sutasz soutache
Dziękuję spróbuję zrobić lepsze

Gość sutasz soutache
To moja pierwsza próba. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5780971f058c57df.html Tu chyba widać lepiej. Wiem, że nie jest skończone. I ja głupia robiłam to bez projektu żeby w ogóle zakumać jak się szyje ten cały sutasz. Mam tylko te 2 kolory... Wydaje mi się, że trochę krzywo :( Bardzo jest źle? Może ktoś umie też dac parę rad z techniki?

Gość sutasz soutache
jestes?

Gość sutasz soutache
hej?

Gość aaaguni
trochę krzywo, ale takie są początki Jeśli nie podkleiłaś, to spruj i szyj na nowo. wrzuć w wyszukiwarce: sutasz jak szyć lub tutorial Ja się z tego uczyłam i wiem, ile napsułam na początku. Teraz już śmigam.Doradzam szycie żyłką- cieniutką i b. cienką igłą. Powodzenia!

Gość aaaguni
Aha, zapomniałam dodać, że warto też pochodzić po blogach, podpatrzeć i zacząć od prostych form. To technika wymagająca cierpliwości i ćwiczeń. :-)

Gość sutasz soutache
Kurczę nie wyszło :) i chyba skopiowałam fragment tematu który czytałam, to jeszcze raz Nie podkleiłam, rozpruję to. Nie wiem, jak szyć te łuki, żeby były łukowate ale nie krzywe? I jak dodawać kolejne warstwy?

Gość sutasz soutache
Nie widzę posta :( To jest do wyrzucenia, do niczego się nie nadaje, chcę odzyskać te przejrzyste koraliki. Nie podklejałam więc (nawet nie mam czym). Poza tym nie podkleja się na końcu? Po rozpruciu myślę, że tasiemka sutasz się do niczego nie będzie nadawać. I tak jest sfatygowana :( Jak szyjesz takie łukowate części, aby były równe? Już na koraliku?

Gość sutasz soutache
up?

Gość sutasz soutache
Tak wygląda z drugiej strony www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/070d20a253b20fbe.html Dlaczego miałabym coś podklejać zanim skończę??