Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika999000

POMOCY! chce normalnie jesc jak normalny czlowiek!POMOCY!

Polecane posty

Gość monika999000

hej, pomozcie mi mam obsesje na punkcie wagi jak cos zjem wiecej i o wiecej waze juz panikuje i na drugi dzien mniej jem i tak wkolko mam;[ chce normalnie jesc to na o mam ochote ale bez przesady wiadomo no ale normalnie nie myslec o wadze ;[ co poradzicie mi??

Gość gość
Mysle że czas najwyzszy iśc do specjalisty

Gość monika999000
ale co az tak zle ze mna??? nikt tak nie ma z was???????? i u was jak jest z jedzeniem nie zalujecie sobie niczego i nie tyjecie?;[

Gość młoda2013
mam tak samo jak Ty, od kilku lat. męczące to jest okropnie, nawet nie próbuję tego zmienić bo wiem ze sama nie dam rady, a do lekarza nie mam zamiaru iść. Jaka masz wagę i wzrost?

Gość monika999000
to jest takie chore probujr jesc wiecej ale juz na drugi dzien mam wyrzuty sumienia i malo jem ;/ mam 21 lat wzrost 167 i teraz waze 59-60 kg a ty??

Gość młoda2013
175 cm i waga 54. Nie odchudzam sie bo nie potrzebuję tego wcale, ale najem sie (ale nie aż tak bardzo zeby mnie brzuch bolał) tylko mam pozniej wyrzuty, a na drugi dzień post. Woda i ewentualnie wafle ryżowe:( i tak ciągnę kontrolę swojej wagi od przeszło 8 lat. Chore.

Gość monika999000
no ja tez sie nie odchudzam ale trzymam wage i chce ciagle wazyc 59 kg i jak juz rano mam 60 to juz panika na maxa no tak jak mowisz woda zielona herbata maly obiad male sniadanie i koniec ;/ ja tak mam od 4 lat;/ a najgorsze jest to ze przez to mam zanik miesiaczki ;[ ehh;/ bezsensu zycie inni sobie jedza normalnie nie martwia sie o te glupie cyferki na wadze..

Gość młoda2013
to siedzi w tej naszej psychice, jak sie tego nie zmieni to całe życie bedzie takie do doopy:( ciągłe kontrolowanie wagi

Gość monika999000
wiec musimy cos z tym zrobic :( milo bylo o tym z kims normalnym popisac dzieki naprawde! przynajmniej wiem ze sama nie jestem! pa trzymaj sie:)