Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet nie odzywa sie od paru dni

Polecane posty

Gość gość

od 3 miesiecy pisze z pewnym chlopakiem, byly dwa spotkania i po ostatnim nadal pisalismy do siebie ale zauwazylam ze coraz mniej i pewnego dnia troszke przegielismy on mi ja jemu i od tego czasu cisza :-( po 4 dniach napisalam do niego ale tak ogolnikowo i nie odpisal a wiem ze zaglada i sprawdza czy ja cos napisalam (nie bede wnikac co i jak ) poradzcie czekac na jego ruch czy napisac jeszcze raz ? jakby mu nie zalezalo to by codziennie nie sprawdzal czy jest wiadomosc ode mnie a zarazem tak mnie meczy ta cisza ze mam chec napisac pierwsza :-(

Gość gość
do bycia ze sobą trzeba dojrzeć, a ktoś zawsze musi być mądrzejszy zanim "nawrzuca" drugiemu. Potem rozwala się wszystko przez głupio pojętą dumę i ambicję

Gość irritating...
I gdy się odezwie to pewnie będzie jak gdyby nigdy nic. Cóż istnieją różne opcje , facet ma inną albo po prostu przestało mu zależeć na waszej znajomości. W brak czasu nigdy nie wierz bo to nie prawda. Raz dziennie chociaż odezwać się , napisac głupiego smsa czy coś to nie jest problem. Nie odzywaj się . Poczekaj jeszcze pare dni a jak sie nie będzie odzywac to olej typa. Bo nie warto.

Gość gość
nie pisz, nie zależy mu najwidoczniej. a ile ma lat?

Gość gość
dzięki za odp tak zrobie : -) nie odezwe sie pierwsza a niech walczy

Gość gość
26 lat bo to byla rozmowa cos mnie zabolalo i ja jemu wygarnelam moze ciut za ostro ale on pierwszy mnie urazil

Gość irritating...
Zależy od mężczyzny i zależy jak mocne to słowa były. Bo może facet uniósł się dumą i postanowił czekać jak książe że będziesz o niego walczyć. Cóż, 'zgłodnieje' to zadzwoni. A jeśli nie to tego' kwiatu to jest pół światu'.

Gość gość
a czego dotyczyła ta rozmowa? co Ci powiedział?

Gość gość
dzieki bardzo za odp :-)