Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się pozbyć kochanka

Polecane posty

Gość gość
mam męża, jesteśmy w trakcie rozwodu A nasze małżeństwo rozpadło się na długo przed poznaniem kochanka, własnie z powodu zdrad męża :) Sporo tego było i powiedziałam dość, a potem przypadkiem poznałam kochanka Chyba był dla mnie taką odskocznią od problemów. Jednak teraz chcę zacząć całkiem od nowa, zakończyłam małżeństwo, zostawiłam dawne życie za sobą i chcę od zera, od nowa wszystko. Nie wydaje mi się, żeby kochanek się zakochał, on cały czas podkreśla, że nie wierzy w milość i nie chce miłości :)

Gość gość
tak więc to już prawie eks mąż, niestety terminy w sądach są dłuuuugie i na formalny wyrok jeszcze poczekam Niestety Ale nie czuję się jego żoną już od dawna, zresztą na jego własne życzenie Dawałam szansy, prosiłam, rozmawiałam, a on kłamał, oszukiwał i udawał. Gnojek, teraz ma drogę wolną do swoich "przyjaciółek" :)

Gość dorolores
twój kochanek jedno mówi, a drugie robi Zachowuje się jak osoba zakochana i tyle. To wygląda jakbyś była mu potrzebna do życia, lubi Cię, ufa, macie wspólne tematy, widać, że jest między wami wieź. Myślę, że on nie zrezygnuje z Ciebie. A Ty się zastanów czy nie warto spróbować z nim ? A jak Wam się uda ....