Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicpon

Liquidy do epapierosa - jaki najlepszy?

Polecane posty

Gość nicpon

Jakie według Was są najlepsze liquidy do epapierosa? Jakie smaki? Ja najbardziej lubię truskawkę i wiśnię z Ciggera. Poziomkę z RM1 I kawę na aromatach z evapera.

Gość doorothy
Ja nie lubię owocowych. Tylko mięta i 555 :)

Gość Hannys
Ja lubię eksperymenty. Zaczynałam od tradycyjnych, raczej tytoniowych, ale ostatnio przerzuciłam się na owocowe. Ostatnio zamówiłam sobie Truskawkę z miętą, też z Ciggera (póki co mieszałam taki smak z dwóch, zobaczymy, czy jest jakaś różnica). Kusi mnie też banan, ale obawiam się, że będzie trochę za słodki. Miał może ktoś z Was ten smak?

Ja próbowałam banana ale jest mocno słodki. Truskawka dla mnie też za słodka. Wiśnia - super. Ale fajne jest połączenie Zielonej herbaty z truskawką. Wiśni z miętą. Rumu z wiśnią. Rumu z limonką i miętą. Rumu z kawą. :)

Gość dorkaf
Ja własnie sobie pykam poziomkę z miętą :)

Gość gość
Ja polecam zakupy w vaped.pl i jestem bardzo mile zaskoczona towar pierwsza klasa kupiłam liquidy J.Creeka jedyny sklep z nimi dostępnymi w Polsce.Polecam Merango po prostu bomba,Valencie,Solistic i czekoladowo truflowy.Liquidy ten firmy są inne niż dostępne u nas.Smaczki niepowtarzalne Polcam zakupy w sklepie i przesyłka expresowa

Gość devlin
jesli chodzi o liquidy to ja bardzo lubię robić swoje mieszanki, zazwyczaj szukam w półce cenowej takiej średniej, bo po co przepłacać - różnicy pomiędzy tymi mega drogimi, a tańszymi nie zauwazyłam :) Ostatnio widziałam tutaj http://www.wapershop.pl/pl/c/Liquidy/8 bardzo fajne owocówki, można je spokojnie zmieszać z malboro i dają bardzo fajny posmak takiej owocowej cygaretki :)

Gość kamposia
Testowałam kilka marek, moim zdaniem najlepsze są od Vilt, ale to też dopiero początek zabawy. Smakowo jest ok, są bardzo trwałe, chcę jeszcze przetestować kilka typów, ale generalnie jestem zdecydowanie na tak. Testował ktoś jeszcze?

Gość pakenia
Tutaj nie chodzi o to, żeby był najtańszy/najdroższy. Bardziej chodzi o jakość wykonania, wykorzystane materiały i jakość palenia. No i oczywiście - smak. Vilt ma bardzo dobre liquidy - mnie np. najbardziej podchodzą truskawkowe, ale wiadomo, że to kwestia gustu.

Gość kantosiak
Apropo Vilt - oni obniżyli cenę liquidów, wczoraj kupowałem i płaciłem niecałe 11 zł, a ostatnio było jakoś ponad 16 - sprzedawca nie wiedział czy to zmiana na stałe, ale jeśli tak to byłoby super. W sumie to i tak palenie kosztuje mnie dużo mniej...

Gość marwle
U mnie gościu ze sklepu twierdzi, że ta stawka ma być na stałe - spoko by było. I tak przejście na elektroniczne dało mi sporo oszczędności, ale jeśli da się więcej... Dla mnie też znaczenie ma jakość - jednak liquidy no name to kiepski pomysł...

Gość gość423452
Próbowałam większość smaków firmy vogell.pl bo te wydawały mi się jakościowo najlepsze. Najlepszy jest arbuz i truskawka :D

Gość gość
nie lepiej robić eLiquidy samemu? Wystarczy zmieszać razem 4 składniki PG, VG, Nikotyna i koncentrat smakowy

Gość Alicja93
Ja bardzo lubię ten miętowy i zawsze sobie zamawiam w zapasie: http://idym.eu/glowna/132-pierwsza-randka.html Ale ogólnie bardzo dużo osób chwali sobie też czekoladowe, czy wiśniowe. U mnie w pracy w większości właśnie się przewija mięta, czekolada i wiśnia, więc coś z teo bym wybrała.

Gość UnoSekundo
Leśna żaba, Lodowy Powiew, Guma Balonowa, Love And The Beat z Lodowym Cukierkiem, Wiśnia z Mięta, Mroźne Winogrono i Smoczy Owoc Polecam te smaki!!!! Najlepsze moim zdaniem z One'a ;)

Gość michałka11
ja uwielbiam liquidy Foof'a, są naprawdę rewelacyjne :)

Gość bdbdbdb
Najlepszy był Mild Black z milda.Szkoda że już go nie robią.Obecnie najlepszy Volish tytoń

Gość Kamil

Ja osobiście polecam skorzystać z oferty firmy iVAPE gdzie znajdziemy szeroki wybór   płynów o różnorodnych smakach i zapachach, z najwyższej jakości składników. Firma oferuję bardzo atrakcyjne ceny. 

Gość Krzysiek Lincza

Ja testowałem bardzo dużo ostatecznie zamawiam condor.biz.pl bardzo mi odpowiada.

Gość Gość :)

Ja osobiście polecam smak aloesowy z dark line oraz japanese mist od vapaty nie polecam czekoladowych iż są bardzo mdłe chociaż zależy z jakiej marki przypadły mi również do gustu cukierki lodowe, guma balonowa, mięta lodowa z powodu ze są słodkie ale nie przesłodzone