Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SłoneczkowyLizacz

Lizanie pupci nowo poznanej partnerce? Kto z Was?

Polecane posty

Gość gościnkaCAŁKIEMniezła
no niestety Pan Bóg rzucił mnie na ziemię kujawską:) ale przecież Ty masz żonę!

ja mam czasami takie dni, że najchętniej bym z wyra nie wychodziła a czasami i takie, że byle prosty tekst o seksie mnie irytuje.ach, ten cykl hormonalny ;)

rozumiem co to cykl ale zawsze mozna w ostatniej chwili odwolac pierwszy krok jest wazny jezeli teraz odpadniesz, to cos bardzo waznego nas ominie i potem bedziemy mieli zal do siebie napisz maila, daj nam szanse

Jurny, jeśli w niku to Twój rocznik to nie jesteś tak stary by mówić o dugiej młodości...poza tym starsi są ZNACZNIE lepsi pod każdym względem od tych młodych niewypałów

tak moj wiek,masz racje ze starsi sa lepsi,no ale kazdy kiedys zaczynal,jak mialem17lat to tez duzo mniej potrafilem,ale jak to mowia praktyka czyni mistrzem,osobiscie to sex jest dla mnie bardzo wazny dlatego czest przeszukuje neta w poszukiwaniu technik dzieki ktorym bede mogl lepiej zadowolic kobiete,ot takie moje hobby,kobieve cialo ma wiele stref erogennych,a ja uwielbiam je testowac

Gość SłoneczkowyLizacz
Podnoszę moi kochani :)

Gość SłoneczkowyLizacz
Moi drodzy dlaczego nikt się nie wypowiada? nie wierze ze panowie podczas minetki nie zapuszczaja sie jezykiem niżej :P opowiadajcie wiecej co w tedy Panie czujecie i jak Wam z tym :P a faceci dlaczego akurat dobieracie się jęzorami do słoneczek swoich pan :P

Gość nie liżę dupy
i niech tak zostanie

Gość SłoneczkowyLizacz
no ok ale jesteś facetem czy kobietą? i co CIe powstrzymuje jeśli robisz i tak kobiecie dobrze ustami i językiuem?

Gość SłoneczkowyLizacz
Umyta nie śmierdzi :P zatem nie marudź : P a bakterie są wszędzie :P a minetkę robisz bez marudzenia?

Gość alechandro
A co ja pies zeby komus d*pe lizac. To tak jak bys jezykiem kibel czyscil i potem z takim scierwem czeba sie mamlac. Albo to z lasu albo z wiezienia po 30 latach wypuscili.

Gość SłoneczkowyLizacz
alechandro sorry ale jesteś chamski i niekulturalny! o co CI chodzi?

Gość SłoneczkowyLizacz
alechandro - nikt o chałwie na klatę tu nie mówill!!! natomiast co to za mężczyzna jeśli nie pragnie lizać kobiecie tylka wiedząc i widząc jak ona wije się z rozkoszy przy tym :P

sex skad tyle niezrozumien nie sądze ze wszystko na karb glupoty mozna zlozyc ale to bez znaczenia jak dlugo nie ucinają c***a za j****ie wyczynowe

Gość SłoneczkowyLizacz
hmmmm no wlasnie drogie kobiety - a Wy lubicie jak spotykacie sie z mezczyzna pierwszy raz - jak liże Wam namiętnie pupcie? Czy tylko stalym partnerom pozwalacie?

Gość SłoneczkowyLizacz
hop hop podnoszę :*

Gość Kakaowy fan
Ktorej chetnej Pani wylizac rowek i pupcie?

Gość SłoneczkowyLizacz
temat wart odświeżenia :)

Gość SłoneczkowyLizacz
cześć moi drodzy. Jak tam mieliście ostatnio jakaś okazję sexu z nowo poznaną partnerką? ja ostatnio poznałem się z nową koleżanką - slicznotka z Bydzi :) i przy pierwszym sexiku Asia skończyła z moim jęzorkiem BARDZO głeboko w swojej slodkiej pupci :) to ona http://images65.fotosik.pl/84/935129a79ea1f295.jpg

Gość Wojtuś 69
Krótko i na temat.Nie każdy to lubi.Jestem facetem i liżę pupcię mojej pani źe hej!Oczywiście higiena i depilacja to podstawa.Na początku się irytowała ale teraz jakoś widzę że sie to podoba.Innym paniom się to podobało,powiem więcej ,były zachwycone.To kwestia indywidualna ale zdecydowana większość dam jest na tak. Poza tym pupcia jest słodka a cipka kwaśna...co kto lubo

Gość gość
E R O F L I R T 24 . P L