Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedrona1111

Co z tą wagą ?

Polecane posty

Gość biedrona1111

Witam wszystkich Mam ogromny problem a mianowicie przestałam chudnąć... Stosuje głodówke( tzn taka do 300 kcal) od 7 tygodni . Po 3 schudłam 10 kg ale od tamtej pory nic... nawet kilograma nie ruszylo ;( jestem juz totalnie zdesperowana , potrzebuje porady jakiejlokwiek. Wiem , ze takie diety sa wyniszczajace , wiem ze to był wielki blad ale uwierzcie nie wiedzialam juz co zrobic ze soba . Prosze o porade

Gość gość
teraz jak zamordowałaś swój metabolizm to będziesz już tylko tyć I to począwszy od 400 kcal na dobę Gratuluje debilizmu:O

Gość biedrona1111
nie podoba mi sie okreslenie "debilizm" , mozna by oszczedzic takich okreslen ... mimo wszystko przyznaje ci racje tylko co mam robic... ;(

Gość gość
zacznij jeść, bez przytycia się nie obejdzie, potem zacznij odchudzać się "z głową"

Gość gość
zacznij jeść, bez przytycia się nie obejdzie, potem zacznij odchudzać się "z głową"

Gość Olcia Dubicka
Bo spaliłaś mięśnie i wodę z organizmu a dalej jesteś otłuszczona i tak już będzie. A najgorsze jest to że teraz zaczniesz nawet trochę więcej jeść i wszystko będzie Ci się odkładać w postaci tłuszczu jeszcze bardziej, jeszcze szybciej. Głodówka to najgorsze co może być, są inne metody odchudzania. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość gość
Do olcia dubicka i po co takie bzdury opowiadasz ze tak juz bedzie ? jesli sie wezmie za siebie zacznie cwiczyc i stopniowo podnosic kalorycznosc posilkow to nie koniecznie musi przytyc... tania reklama tabletek w dodatku . porazka kompletna ;/