Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja TylkoNaChwile

dziwne uczucie w mózgu

Polecane posty

Gość ja TylkoNaChwile

mam czasem, choc ostatnio zdazrza sie czesto dziwne uczucie w mozgu trwa to około minuty moze troche dłuzej... w tym czasie jestem INNA ... sama nie umiem tego opisac. mam lekkie poczucie strachu, zachowuje sie troche inaczej i wszystko mi jedno .. i czuje kiedy to nadchodzi, wiem kiedy to bedzie ktos z was moze tez tak miał?

Gość ja TylkoNaChwile
wiem ze troche za słabo to opisałam ale na prawde sama nie umiem tego opisac aha dodam ze dostałam to -pierwszy raz po długim czasie- jak moja mama odjechała mieszkała ze mna poł roku ... czy moze to byc na tle nerwowym ?????? te dziwne zaburzenie mozgu ?

Gość ja TylkoNaChwile
naprawde tak myslisz??? mam dopiero 22 lata ! chcoc przeszło0 mi to juz przez mysl !!!

Gość ja TylkoNaChwile
up

Gość ja TylkoNaChwile

Gość gość
a sama nakręcasz to uczucie? może jakieś napady lęku? jakie wtedy towaryszą Ci myśli?

Gość ja TylkoNaChwile
chyba sama umiem to wywołac sama nie wiem ale kiedy o tym mysle (o tym nazwe to atakiem) to czasem to mnie nachodzi... mysli hmm dziwne mam mysli inne np kiedy to mnie dopada i jestem przy kompie to zamykam wszystkie strony i siedze i sie rozgladam czuje lekki strach mysli mam inne jezu sama nie wiem jak to opisac :(

Gość ja TylkoNaChwile
chyba sama umiem to wywołac sama nie wiem ale kiedy o tym mysle (o tym nazwe to atakiem) to czasem to mnie nachodzi... mysli hmm dziwne mam mysli inne np kiedy to mnie dopada i jestem przy kompie to zamykam wszystkie strony i siedze i sie rozgladam czuje lekki strach mysli mam inne jezu sama nie wiem jak to opisac :(

Gość ja TylkoNaChwile
kiedy o tym mysle to chyba umiem to wywołac ten atak bo tak to nazywam. a mysli to mam inne tak jakby jestem troche otępiała , czuje lekkie poczucie strachu inaczej wtedy widze swiat to taki napad jest i jak mowie trwa to tylko około minuty wtedy jest ok

Gość ja TylkoNaChwile
up

Gość gość
to poczatek jakiegos zaburzenia psychicznego, wiek tutaj jest prawidlowy na tego typu dolegliwosci jak schiza, czy choroba dwubiegunowa badz cos innego, powstrzymuj sie od uzywek alkohol trawa narkotyki bo to sprzyja uaktywnieiu takich chorób

Gość ja TylkoNaChwile
nie pije, nie cpie, tylko pale papierosy. a na co to Ci wyglada ?? dokładniej??

Gość gość
trudno okrleslić jest tych chorób sporo, napisz cos wiecej, po drugie czas pokaze

Gość ja TylkoNaChwile
nie wiem co jeszcze napisac moze to ze mam kilka nerwic, fobie ... dziwi mnie sam fakt ze ten atak trwa tylko około MINUTE to jest bardzo dziwne wg mnie..

Gość gość
Padaczka też się tak objawia, są różne jej rodzaje, niektóre polegają właśnie na chwilowym otępieniu czy zawieszeniu, poczytaj w necie. Idz do ogólnego może skieruje cie do neurologa.

Gość gość
matko jak ja słysze choroba dwubiegunowa to wziełabym kałacha i rozstrzelała to towarzystowo , s*******i którzy maja chory świat w głowie

Gość Muzeumianka orydżinal
to początek opętania, tylko ksiądz, modlitwa i regularna komunia święta pomoże.

Gość Niki...S
tak rowniez moze objawiac sie padaczka...idz do neurologa

Gość ja TylkoNaChwile
muzulmanka co z ciebie za czlowiek ? nie kpij sobie , dla mnie to bardzo powazna sprawa . jesli cie nie interesuje nie udzielaj sie z łaski swojej.

Gość ja TylkoNaChwile
tez przez mysl przeszła mi padaczka . choc w tym czasie co mam ten _atak_ to wszystko rozumuje , nie wiem juz sama. gosc dziekuje za linki przeczytam sobie.

Gość gość
Najlepiej będzie jak zgłosisz się do lekarza, im szybciej tym lepiej bo ten stan raczej będzie się pogarszał a tak dostaniesz leki i po kilku dniach zapomnisz o tym :) powodzonka :)

Gość Kosmita na planecie Ziemia
a może przypominasz sobie inne wcielenie? a może jesteś podłączona do jakiejś innej istoty? możliwości jest wiele, ale jedno jest pewne nie bierz psychotropów i nie bój się tylko obserwuj!

Gość ja TylkoNaChwile
tak zrobie sobie eeg głowy nie bede czekała

Gość gość
kosmita o tym powinen zdecydować lekarz a nie Ty na forum nie znając przypadku ani osoby. najlatwiej powiedziec nie idz do lekarza, nie bierz psychotropow itp a dziewczyna nadal bedzie czula sie zle bo bedzie "obserwowala"! ja uwazam, ze jesli ktos czuje ze dzieje sie z nim cos dziwnego powinien skonsultowac to z dobrym lekarzem. koniec kropka.

Gość Kosmita na planecie Ziemia
w sumie racja, powinna się przebadać, aby wykluczyć przyczynę natury neurologicznej

Gość ja TylkoNaChwile
na pewno sie przebadam czekac nie bede