Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kopelaatka

czy bedac pelnoletnim,niepracujacym otrzymam telefon komorkowy?

Polecane posty

Gość Kopelaatka

wstyd ze nie mam..

Gość prawictwo pospolite125
ja tez nie mam .... I tak bym nie dzwonił .. Wiec nie jest mi potrzebny

Gość Kopelaatka
się uczę jeszcze

Gość Kopelaatka
a mi potrzeba glownie do sluchania muzyki i czasem jak potrzebuje zadzwonic.bo ja tez w sumie najomych nie mam.

Gość gość
na karte zestaw otrzymasz jak zaplacisz

Gość płatki kukuryku
Unijne wsparcie w ramach Programu Wspierania Pełnoletnich Niepracujących, działanie 4: "Telefon komórkowy każdemu niepracującemu, pełnoletniemu obywatelowi". Działanie to ma na celu obdarowywanie telefonami ludzi wchodzących w dorosłe życie i nie mających perspektyw na rozwój. Rozwój ten ma ułatwić posiadanie telefonu komórkowego, dzięki zapewnieniu kontaktu z potencjalnymi pracodawcami. Wnioski mogą składać osoby, które jeszcze się uczą. O ile się nie mylę informacje na ten temat są na stronie: www.programy.unijne.pl/Program Wspierania Pełnoletnich Niepracujących/4

Gość płatki kukuryku
strona nie działa, bo trzeba usunąć z adresu spację

Gość gość
ja kupialam telefon z umową będąc niepracującą studentką, potrzebna była tylko legitymacja studencka, choc nie pamiętam czy to była oferta z eelefonem, ale na abonament więc przeszło, a tel zza zeta pewnie dają do tego

Gość gość
ja kupialam telefon z umową będąc niepracującą studentką, potrzebna była tylko legitymacja studencka, choc nie pamiętam czy to była oferta z eelefonem, ale na abonament więc przeszło, a tel zza zeta pewnie dają do tego, z orange

Gość gość
ja kupialam telefon z umową będąc niepracującą studentką, potrzebna była tylko legitymacja studencka, choc nie pamiętam czy to była oferta z eelefonem, ale na abonament więc przeszło, a tel zza zeta pewnie dają do tego, z orange