Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzzzzzzzzz

JAKIE TABLETKI SOTSUJECIE BĄDŹ STOSOWAŁYŚCIE NA ODCHUDZANIE

Polecane posty

Gość bzzzzzzzzzzzz

Witam, tak jak w temcie ;) chće kupić jakies ale nie mam pojęcia jakie, więc liczę na wasze porady. I PROSZE NIE PISAĆ O ICH NIE BRANIU ĆWICZENIACH ITP bo kiedy wchodzę na kazdy taki temat nagle piszecie o czymś innym a ja chce poprostu poznać nazwy i czu były jakieś skutki to wszystko! ;)

Gość soniaaa212
Możesz popytać albo poszukać na daymynews.pl Zdaje mi się, że ktoś kiedyś wspominał tam o takich tabletkach w jakimś topiku:) Jeżeli się mylę, to zawsze możesz popytać:)

Gość bzzzzzzzzzzzz
a dziekuję, zobaczę bo widze, że tutaj to nikt sie już ostatnio na kafe nie udziela tak pomocnie ;)

Gość gość
ja pije na odchudzanie czerwoną herbatę. badania wykazują że ludzie chudną, więc postanowiłam przetestować na sobie :D Kupiłam w herbaciarni kilka odmian czerwonej herbaty i zaczynam picie :)

Gość gość
miałam linea detox i 30+, zero efektów, kupiłam slimex....zobaczymy

Gość gość
słyszal ktoś o novosilm? znacie jakieś podobne do tego tylko tańsze odpowiedniki?

Gość gość
słyszal ktoś o novosilm? znacie jakieś podobne do tego tylko tańsze odpowiedniki?

Gość gość
meridia była niestety była bo już jej nie ma ...najlepsza :) novoslim słyszałam pomagał dziewczynom oraz foreverslim

Gość nogad
boże kiedyś się odchudzałam z meridią i meizitangiem. nigdy więcej. trzęsawka, walące serce, oblana potem cały czas, nie mogłam spać. schudłam ,okej, ale po odstawieniu przytyłam DRUGIE TYLE !!!! teraz bardzo zdrowo, warzywa, zero węgli, treningi. trochę się wspomagam termogenikiem figura (zdaje się ze figura slim), fajnie działa na trening, mam wrażenie że pocę się więcej. nie łykajcie tych meridiogówien, błagam

Gość gość
jesli cwiczysz to polecam spalacze tluszczu, jest jakis olimpu na bazie naturalnych skladnikow. Moj szwagier go uzywa i polecal mi. Ja mam inny, nie wiem czy w pl znajdziesz, ale jest swietny! To LIPO6 (Naturex) Tylko one sa skuteczne wtedy gdy dieta jest czysta, no i cwiczymy duzo (ja cwicze od 5 do 7 x w tyg)

Gość bzzzzzzzzzzzz
Kiedyś bralam L-karnitynę i chodziłam co dwa dni na siłownie na orbiterek rowerek bieżnie i takie tam. I wiecie co sie okazało? Przytyłam dwa kgw ciągu miesiąca! Przeraziłam się i odrazu przestałam brać. Potem dowiedziałam się, że prawdopodobnie mięśnie zaczęły mi być mocniejsze i sie rozrastac ale nie wiem czy to prawda.

Gość gość
dużo pozytywów słyszałam o slimcea. tania kuracja i efekty bardzo dobre.

Gość Gigi_82
Nom i muszę dodać jeszcze jeden pozytwy na temat slimcei :) biorę 2 kurację jestem w połowie i licząc obie już jest 15 kg mniej aaaa to sporo jak by nie patrzeć :) DZIEWCZYNKI CHUDNIEMY :) :*

Gość gość
Dieta MŻ. Najlepsza.

Gość Cxecna
Brałam slimcea, super dziewczynki produkt bardzo serdecznie go wam polecam :)

Gość Lunatyczka87
slimcea sama w sobie działa, a dodoając do niej odpowiedznio dobraną diete i ćwiczenia można naprawdę sporo osiągnąć :) mi osobiście udało się schudnąć 13 kilogramów w okresie 3 miesięcy :)