Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ech. pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

witam, 24.05 dostałam okres, cykle mam regularne (28/29 dni). 30 maja odbyłam stosunek z moim chłopakiem. partner nie wszedł do mnie dostatecznie głęboko gdyż sprawiało mi to ból. w pewnym momencie pękła nam prezerwatywa. chłopak nie miał wytrysku mimo to mamy obawy. jakie jest prawdopodobieństwo że jesteśmy w ciąży.?

Gość gość
skoro miałaś obawy dlaczego dla pewności nie wzięłaś tabletki "po"?

Gość Zagubiona w lesie za rogiem
Pary starają się o dziecko zwykle przez 2 lata Z WYTRYSKIEM DO POCHWY. ogólnie ma się 30% prawdopodobieństwa zajścia w ciążę przy CODZIENNYM WSPÓŁŻYCIU Z WYTRYSKIEM DO POCHWY. a teraz oblicz prawdopodobieństwo;)

Gość gość
...........

Gość gość
Mysle ze nie ma powodów do obaw... nie stresuj sie nie potrzebnie bo to jeszcze opozni okres. Według mnie 30 maja sa małe szanse na zapłodnienie, prawie zadne, jeszcze skoro nie miał wytrysku w tobie...Mysle ze powinnas troszke poczytać o dniach płodnych i niepłodnych na przyszłośc

Gość gość
właśnie czekam na ból jajnika. koło czwartku powinien się pojawić.. dni płodne i niepłodne. tyle się oczytałam, że już sama nie wiem w co wierzyć ;(( jednak mam nadzieję, że wszystko będzie ok. dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.! :) jeśli ktoś ma coś jeszcze do dodania to proszę.