Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata D

CIAZA?

Polecane posty

Gość Agata D

Witam. Mam pytanie, czy po przyjeciu tabletki anty 3 dnia cyklu jest mozliwosc zajscia jesli stosunek z wytryskiem odbyl sie 7 dni po braniu tabletek? W czasie wytrysku, chlopak juz wyjmowal wiec nie dostalo sie wszystko. Czy konieczne byloby branie tabletki 72h po? Tym bardziej jesli wzielo sie ja dwa miesiace temu i skutki uboczne byly dosc duze? Z gory dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam

Gość Ameliowa_mama
50/50% szans ;)

Gość 123GOCHA
skąd my to mamy wiedzieć? heh. jak się zaczyna start tabletek nie w 1 dc to trzeba się dodatkowo zabezpieczyć. szanse są. ale co ty z tym zrobisz, to twoja sprawa. tragiczne jest tylko to, jak traktujesz swój organizm: tabletka awaryjna niedawno (to spora dawka hormonów!!), teraz tabletki anty i myślisz o kolejnej tabletce 72 po. hormony to nie są cukierki.

Gość agatta d
tabletek nie mialam mozliwosci wziac 1 dnia miesiaczki niestety... nie myslalam nad tym zeby brac tabletke awaryjna, tylko zastanawialam sie po prostu. ale po 7 dniach brania tabletek juz raczej jest jakies zabezpieczenie prawda?.. tym bardziej ze jestem w ostatnim dniu miesiaczki i wedlug kalendarzyka obliczylam dni plodne ze owulacje powinnam miec dopiero 15 a dni plodne ogolnie zaczynalyby sie 10 czerwca...tylko ze mam troszke nieregularne cykle wiec nie wiem...

Gość agata d
czy jesli nie cala sperma dostala sie do srodka tylko troche bo wtedy on juz wyciagal i wycieklo rowniez na zewnatrz, to nadal szanse sa duze?..

Gość 123GOCHA
szanse są i tyle. nie jesteśmy jasnowidzami i nie stwierdzimy ciąży przez neta, ludzieee! :O jak się martwisz to odczekaj trochę i zrób test.